ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Av Tüfeği Üreticileri Davutoğlu’nu Ziyaret Etti

BEYŞEHİR – Beyşehir Silah Sanayicileri ve İş Adamları Derneği Başkanı Hüseyin Kırıcı, yaptığı açıklamada, 4 kişiden oluşan bir heyetle av tüfeği üretimi yapılan Beyşehir’e bağlı Üzümlü Mahallesi’ndeki sektör temsilcilerinin derdine..

Av Tüfeği Üreticileri Davutoğlu’nu Ziyaret Etti

BEYŞEHİR – Beyşehir Silah Sanayicileri ve İş Adamları Derneği Başkanı Hüseyin Kırıcı, yaptığı açıklamada, 4 kişiden oluşan bir heyetle av tüfeği üretimi yapılan Beyşehir’e bağlı Üzümlü Mahallesi’ndeki sektör temsilcilerinin derdine derman olmak için Türkiye Cumhuriyeti’nin 26.Dönem Başbakanı ve AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu’nu başkentteki evinde ziyaret ettiklerini belirtti.

Ziyarette Davutoğlu’na silah sektörü ile ilgili bilgiler aktardıklarını bildiren Kırıcı, şunları kaydetti: “Aynı zamanda Üzümlü’deki organize sanayi ihtiyacı ile ilgili sıkıntıları da Davutoğlu ile paylaştık. Bu konuda esnafımızın yaşadığı bazı zorlukları kendisine aktardık Görüşmemizde Davutoğlu’na Üzümlü’de üretilen av tüfekleri ile bölgedeki ihracatla ilgili bilgiler verdik. Bizleri evinde misafir eden Davutoğlu, sıkıntılarımızla ilgili yakından ilgilendi. Bu anlamda kendilerine teşekkür ediyoruz.”

Ziyarete, Başkan Yardımcısı Mehmet Onarır, dernek danışmanı Ali Turgut ve Basın Müşaviri Esra Çetin de eşlik ettiği kaydedildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL