ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Azmettiler, başardılar…

            BEYŞEHİR – Beyşehir İlçe Müftülüğü’nün Merkez Beytepe Camii Kur’an Kursu’nda yaklaşık 8 ay önce açtığı Tecvitli Kur’an-ı Kerim Kursu sona erdi. Din görevlisi Adem..

Azmettiler, başardılar…

 

          BEYŞEHİR – Beyşehir İlçe Müftülüğü’nün Merkez Beytepe Camii Kur’an Kursu’nda yaklaşık 8 ay önce açtığı Tecvitli Kur’an-ı Kerim Kursu sona erdi.

Din görevlisi Adem Huğlu tarafından verilen eğitimin ardından hem dini bilgilerini pekiştiren hem de Kur’an-ı Kerim’i öğrenen 24 kursiyer, kurs sonunda kurs bitirme belgesine kavuştu.

Tecvitli Kur’an-ı Kerim Kursu’na yaşları 50 ile 65 arasında değişen erkek kursiyerler, son dersini Beyşehir’in mesire alanı Yaka Manastır Piknik Alanı’nda piknik havasında alırken daha sonra düzenlenen törende kurs bitirme belgelerini Beyşehir Müftüsü Mustafa Tekin’in elinden aldı.

Kur’an-ı Kerim’i ilerleyen yaşlarında öğrenmenin sevincini yaşayan kursiyerlerden Nazmi Bahçeci, “Belirli bir yaştan sonra buraya Kur’an öğrenmeye geldik. Hocamızın sayesinde başardık. Kendisine teşekkür ediyoruz. Gelecek arkadaşlara ise tavsiyemiz; ‘utanırız’ diye düşünmesinler. Biz de bu duygularla gelmiştik ama şu anda ayrılacak olmanın hüznü var aramızda” diye konuştu. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL