ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Başarılı Öğrencilere Bisiklet

BEYŞEHİR – Konya Büyükşehir Belediyesi Medeniyet Okulu Projesi Kapsamında 8. Sınıflar arası yapılan deneme sınavında okullarda birinci gelen öğrenciler, Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen törende bisiklet ile ödüllendirildi.          ..

Başarılı Öğrencilere Bisiklet

BEYŞEHİR – Konya Büyükşehir Belediyesi Medeniyet Okulu Projesi Kapsamında 8. Sınıflar arası yapılan deneme sınavında okullarda birinci gelen öğrenciler, Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen törende bisiklet ile ödüllendirildi.
          İlçe milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, ödül alan öğrencileri başarılarından dolayı kutlayarak öğrencilerin öğretmenlerini ve idarecilerini tebrik etti.
          İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk yaptığı açıklamada; Konya Büyükşehir Belediyesinin “Medeniyet Okulu Projesi” kapsamında okullarımızda yürüttüğü eğitim, sosyal ve kültürel faaliyetlerinin Türkiye’de örnek bir proje olduğunu bu tür projeler öğrencilerin sosyal, kültürel ve eğitim açısından gelişimlerini sağladığını belirterek, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’e teşekkür etti. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL