ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Başarının Adresi Final

              BEYŞEHİR – 2013 YGS sonuçları açıklandı. Bu sonuçlara göre (sayısal YGS-1 YGS-2 sözel YGS -3 YGS-4 eşit ağırlık  YGS-5 YGS-6) dallarında final dershanesi..

Başarının Adresi Final

 

            BEYŞEHİR – 2013 YGS sonuçları açıklandı. Bu sonuçlara göre (sayısal YGS-1 YGS-2 sözel YGS -3 YGS-4 eşit ağırlık  YGS-5 YGS-6) dallarında final dershanesi öğrencisi Hüseyin GÜLER Beyşehir birincisi olmuştur. Ayrıca yine Final Dershanesi öğrencilerinden Esra Nur ŞAFAK YGS-3 YGS-4 dallarında Beyşehir ikincisi olmuştur.
            Final dershanesi öğrencisi Hüseyin Güler ayrıca YGS-5 dalında Türkiye 1565 inci olarak büyük bir başarıya imza atmıştır.
            Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan dershane yönetim kurulu üyesi Mustafa Demirci şunları söylemiştir.
            Her yıl olduğu gibi bu yılda gelenek bozulmadı YGS nin bütün dallarında Beyşehir birincisi olan Hüseyin GÜLER öğrencimizi bu başarısından dolayı kutlarım.
            Bu büyük başarı tesadüf değildir. Öğretmenlerimizin özverili çalışmaları Final dergisi ve yayınlarının kaliteliliği ve rehberlik hizmetlerimiz bu başarıda etkili olmuştur.
            Ayrıca Esra Nur ŞAFAK adlı öğrencimizde YGS-4 de Türkiye 5950 YGS-3 te Türkiye 7130 unculuk sıralaması ile Beyşehir ikincisi olmuştur.
             Emeği geçen çok değerli anne ve babalarımıza milli eğitimimizin fedakar öğretmenlerine ve dershanemiz öğretmen ve personeline çok teşekkür ederim.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL