ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Başıbüyük: Başımızın tacısınız.

         BEYŞEHİR – Şehit yakınları,gaziler ve aileleri Beyşehir Kaymakamlığı’nın verdiği iftar yemeğinde bir araya geldi. Öz Adana Restoran’da verilen iftar yemeğine Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Beyşehir Garnizon ve..

Başıbüyük: Başımızın tacısınız.

         BEYŞEHİR – Şehit yakınları,gaziler ve aileleri Beyşehir Kaymakamlığı’nın verdiği iftar yemeğinde bir araya geldi. Öz Adana Restoran’da verilen iftar yemeğine Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Beyşehir Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Mustafa Özdemir, Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, Beyşehir Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yurt, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Macit, SÜ Ali Akkanat Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd.Doç.Dr.Mustafa Arslan, rütbeli askerler,kurum amirleri, sivil toplum örgütü ve siyasi parti temsilcileri, şehit yakınları ve gaziler ile aileleri katıldı. İftar yemeğinde Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük ve rütbeli askerler şehit yakınları ve gazi ailelerinin arasına oturarak birlikte iftar açtı.

“SİZLERE MİNNET BORÇLUYUZ”

İftar yemeğinin ardından konuşma yapan Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, “Biz biliyoruz ki şehitler hiçbir zaman ölmez. Sizlerin bu yavruları bu vatan millet için bu güzel yurdumuzun, birlik ve beraberliği için canlarını feda ettiler. Sizler şehit yakınları olarak fedakarlığın zirvesi olan kendinizden bir parça olan yavrularınızı vatana adadınız, gazilerimiz hakeza kendi vücutlarının bir parçasını bu vatan için adadı,vücudunu vatanımızın bölünmez bütünlüğü için zalim düşmana karşı siper etti”dedi.

Başıbüyük, bu büyük fedakarlık karşısında şehit yakınları ve gazilerin başlarının tacı olduğunu dile getirerek, şöyle devam etti:

“Sizlere devletimizin bütün kapıları açıktır. Sizlere bu vesileyle burada bir araya gelerek minnet ve şükranımızı teşekkürümüzü iletmek istedik. Çünkü insanı yıkan, kahreden vefasızlıktır. Bizler devlet olarak bu devletin idarecisi olarak şehitlerimize, yakınlarına ve gazi yakınlarımıza sonsuz vefat ve şükranlarımızı sunuyoruz.

“YAKACAK YARDIMI İÇİN HUKUKİ MEVZUAT AŞILDI” MÜJDESİ

 Bu vesileyle şunu hemen belirtelim; Kaymakamlığımızdan şehit yakınlarımız yardım konusunda bir kısım hukuki mevzuatlarda sıkıntılar vardı. Onlar aşıldı, inşallah geçmiş yıllarda olduğu gibi yine yakacak ihtiyaçları konusunda şehit yakınlarımız ve gazilerimizin ihtiyaçlarını minimum karşılayacağız. Bu vesile ile onları Kaymakamlığımıza bekliyoruz.Yemeğimize şeref verdiğiniz, bizleri onurlandırdığınız için teşekkür ediyorum.” 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL