ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Başkan Özaltun; Muhtarlarla Bir Araya Geldi

BEYŞEHİR – Beyşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri’nden Taşköprü Aile Çay Bahçesi’nde düzenlenen toplantıya Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Başkan Yardımcısı Halim Gümüşel, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol,  Beyşehir Birlik Muhtarlar..

Başkan Özaltun; Muhtarlarla Bir Araya Geldi

BEYŞEHİR – Beyşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri’nden Taşköprü Aile Çay Bahçesi’nde düzenlenen toplantıya Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Başkan Yardımcısı Halim Gümüşel, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol,  Beyşehir Birlik Muhtarlar Derneği Başkanı Faruk Koçer, Konya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi 4.Bölge Müdürü Memiş Kunt, KOSKİ Bölge Sorumlusu Ali Özdemir, ilçe merkezi ve dış mahallelerin muhtarları ile Belediye’nin bazı birim müdürleri katıldı.

Toplantıda konuşan Başkan Özaltun, Beyşehir Belediyesi olarak muhtarlar da dahil toplumun her kesimiyle birlik ve beraberlik içerisinde sürekli istişare ederek ilçeye hizmet etmeye devam ettiklerini söyledi. Konuşmasında 15 Temmuz hain darbe girişiminde milletin vatanın birlik ve beraberliğine sahip çıkarak yazdığı destana vurgu yapan ve bu millete ne kadar hizmet edilse az olduğunu dile getiren Özaltun,  “Allah herkesten razı olsun, bu vatanın birliğine beraberliğine sahip çıkan,yediden yetmişyediye bütün hemşerilerimizden Allah razı olsun. Onların sayesinde biz bugün buradayız.”dedi.

BEYŞEHİR’E HİZMET ETMEK KUTSAL VE ONURLU BİR İŞ..

Beyşehir’e hizmet etmenin de ne kadar kutsal ve onurlu bir iş olduğunu sürekli ifade ettiklerini de anlatan Özaltun, “Bir kez daha 15 Temmuz’dan sonra gördük ki bu ülke, sadece Beyşehir değil bu ülkenin vatandaşı hizmet etmeyi fazlasıyla hak ediyor. Hani cumhurbaşkanımız, başkomutanımız diyor ya ‘biz efendi değiliz, bu vatandaşın hizmetkarıyız’. Biz bir kez daha şunu söyledik; bu vatandaşımızın hizmetkarı olmakla bir kez daha gurur duyuyoruz. Sadece ama şunu söylüyoruz; sadece Beyşehir Belediye Başkanı olarak değil, muhtarlarımız, teşkilatımızla AK Partimizle, milletvekillerimizle kısacası tepeden tırnağa bütün yöneticilerimizle bu memleketimize inşallah hizmet edeceğiz. Ve bu hizmeti ederken hizmet etme aşkıyla yapacağız. Bizim hizmet etme aşkımızın önüne geçmek isteyen, birlik ve beraberliğimize göz diken, bu ülkenin gelişmişliğine göz diken şer odaklarına, teröristlere inşallah Yüce Yaradan fırsat vermesin diyorum.”şeklinde konuştu.

“BU DÖNEMİN MUHTARLARI, BELEDİYE BAŞKANI FARKLI…”

Beyşehir Belediyesi olarak mahalle muhtarlarıyla birlikte sorumluluk alanında bulunan 67 mahalleye birlikte hizmet ettiklerini konuşmasında vurgulayan Özaltun, bu mahallelerde kendileri gibi yaşadığı yerleşim merkezine hizmet aşkıyla yanan muhtarlar olduğunu söyledi. “Bu dönemin, muhtarları, belediye başkanı, bu dönemde hizmet eden, kısacası herkes farklı”diye konuşan Özaltun, şöyle devam etti:

“Sebebi ise burada ne demek istediğimi 5 yıl sonra göreceksiniz. İlk defa büyükşehir yasası uygulanmış olacak ve şu an şükürler olsun ki her bir köyümde, köyden mahalleye dönüşen yerde çöpler alınıyor mu? Kanalizasyon su tadilatları yapılıyor mu? Cenaze hizmetlerinde bir aksaklık var mı ve bunların hepsi Allah’ın izni ile yapılacak. Sadece köyden mahalleye dönüşen yerlerde değil 67 tane farklı mahallemizde büyüğünden küçüğüne hiç fark etmez bu hizmetler yapılıyor. Her bir köyden ya da her bir beldeden mahalleye dönüşen yerlerde olsun çocuklarımızın oyun grupları olacak. Allah’ın izni ile ayırt etmeksizin her bir mahallemizde muhtarlarımızla, Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından yapılan çalışmanın kilitli taşı, soğuk ve sıcak asfaltı Allah’ın izni ile bitecek. Bu konuda içiniz rahat olsun. İnşallah birlik ve beraberlik, abi kardeş çerçevesinde mahallelerimizde bunları yapacağız. Ardından yine bazı mahallelerimizde geçmiş dönemde çok amaçlı spor sahaları yaptık.Ve bundan sonraki süreçte de gene olmayan mahallelerimizde çocuklarımız için spor salonları yapmaya devam edeceğiz.”

Beyşehir Birlik Muhtarlar Derneği Başkanı Faruk Koçer de, bugüne kadar ilçeye hizmet ederken toplumun her kesimi gibi mahalle muhtarlarıyla da istişare eden, dert ve sorunlarını sürekli dinleyen Belediye Başkanı Murat Özaltun’a yine kendilerini biraraya getirerek böyle bir toplantı tertip ettiği için teşekkür ettiğini ifade etti. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL