ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Başkan’dan Kaldırım İşgali Uyarısı

        BEYŞEHİR-Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçede kaldırım işgaline karşı çalışma başlattı. İlçede kaldırım işgali yapan esnaf ve gelişigüzel park yaparak yaya yolunu kapatan vatandaşları duyarlı olmaya..

Başkan’dan Kaldırım İşgali Uyarısı

        BEYŞEHİR-Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçede kaldırım işgaline karşı çalışma başlattı. İlçede kaldırım işgali yapan esnaf ve gelişigüzel park yaparak yaya yolunu kapatan vatandaşları duyarlı olmaya davet eden Başkan Özaltun, “Beyşehirli esnaflarımızdan, özellikle kaldırım işgali yapan esnaflarımızdan bu konuda duyarlılık göstermelerini istiyorum. Günde sekiz on kişi bana gelip diyor ki, ‘ana caddeler üzerindeki esnaflar ana caddelerdeki kaldırımları işgal etmiş durumdalar; biz kaldırımlardan değil yollardan yürümek zorunda kalıyoruz.’ Beyşehirli esnaflarımızdan şunu istirham ediyorum. Lütfen bizlere yardımcı olun, halkımıza yardımcı olun, kaldırım işgali yapmayın, hemşerilerimiz kaldırım işgallerinden dolayı yollarda yürümek zorunda kalarak tehlikeye maruz kalıyorlar.”dedi.
         Beyaz Park önünde bulunan büfeyi örnek gösteren Başkan Özaltun, “Burada Ruhi Bey’in yapmış olduğu fedakârlık gibi diğer esnaflarımızdan da Beyşehir’imizin güzel görünmesi adına, halkımızın yollardan değil de kaldırımlardan yürümesi adına kaldırım işgali yapan esnaflarımızdan rica ediyorum; lütfen kaldırımda bulunan küçük de olsa eşyalarınızı kaldırın halkımıza karşı duyarlılığınızı gösterin. Biz zabıta personelimizin ceza yazmasını istemiyoruz, cezai müeyyide yerine esnaflarımızın duyarlılık göstererek kaldırım işgalinin kendiliğinden çözülmesini istiyoruz. Bisikletinden kavanozuna, kavanozundan sehpasına ne varsa kaldıralım. Cadde üzerlerinde bulunan çay ocakları, bakkallar, kırtasiyeler gibi esnaflarımızdan rica ediyorum kaldırım işgali yapmayın, kaldırımlar yayalarındır. Beyşehirli esnaflarımızın ve halkımızın ne kadar duyarlı olduğunu, Beyşehir’i ne kadar çok sevdiğini karşılıklı sevgi ve saygı çerçevesi içerisinde kaldırım işgalinin en kısa sürede çözüleceğinden eminim.” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL