ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Başkanları Üzen Kaza

              BEYŞEHİR – Beyşehir-Derebucak yolu Huğlu Beldesi girişinde sabah saatlerinde gizli buzlanma nedeniyle yoldan çıkan araç, şarampole uçtu, 2 kişi yaralandı.             edinilen bilgiye..

Başkanları Üzen Kaza

 

            BEYŞEHİR – Beyşehir-Derebucak yolu Huğlu Beldesi girişinde sabah saatlerinde gizli buzlanma nedeniyle yoldan çıkan araç, şarampole uçtu, 2 kişi yaralandı.
            edinilen bilgiye göre yaralıların, PTT. 1. Lig takımlarından Torku Konyaspor’un Başkanı Ahmet Şan’ın anne ve babası Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’in de Kayınbabası ile kayınvalidesi olduğu öğrenildi.
            Kaza; Mustafa Kemal Şan idaresindeki 42 BYF 67 plakalı otomobilin, Beyşehir’e bağlı Huğlu beldesi girişinde gizli buzlanma nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak, şarampole uçması sonucu meydana geldi.
            Kazada sürücü Mustafa Kemal Şan ile otomobilde bulunan eşi Gülsüm Şan yaralandı. 112 Ambulansıyla Beyşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
            Ahmet Şan ile birlikte Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, Ali Akkanat İşletme Fakültesi Dekanı Adnan Çelik, Derebucak Belediye Başkanı Bahattin Özdemir ve İlçe Emniyet Müdürü Nedim Özata da hastaneye gelerek, yaralıların sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

            Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Hastane Yöneticisi Hüseyin Kosat ve yetkililerden bilgi aldı. Şan ve Akyürek yaptıkları açıklamalarda kazazedelerde korkulacak bir durumun söz konusu olmadığı, kontrol amaçlı müşahede altında tutulduğunu söylediler. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL