ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Bayındır, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü oldu

           BEYŞEHİR – Beyşehir Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü görevine Mehmet Bayındır atandı. Evli ve 2 çocuk babası olan Bayındır daha önce Beyşehir Milli Eğitim Teşkilatı’nda uzun yıllar..

Bayındır, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü oldu

 

         BEYŞEHİR – Beyşehir Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü görevine Mehmet Bayındır atandı. Evli ve 2 çocuk babası olan Bayındır daha önce Beyşehir Milli Eğitim Teşkilatı’nda uzun yıllar şef, Beyşehir Gençlik ve İzcilik Eğitim Tesisleri’nde ise bir yıldır müdürlük görevini sürdürüyordu.
         Bayındır, yeni görevine başlamasının ardından yaptığı açıklamada, Beyşehir’de gençlik ve spor hizmetlerinin daha iyi noktalara gelebilmesi için var gücüyle çalışacağını söyledi.
         Beyşehir’i yeni dönemde adeta spora doyurmak istediklerini belirten Bayındır, “Beyşehir’de gençliğin sporu daha çok sevmesini ve sportif faaliyetler içerisinde daha çok olması için gayret gösterip, elimizdeki tüm imkanları onlar için seferber etmeye çalışacağız. Bunu da spor tesislerini daha verimli kullanmak suretiyle gerçekleştireceğiz. Beyşehir’de amacımız sportif faaliyetlerin daha da yaygınlaştırılıp ivme kazanması” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL