ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Bayramda Korkutan Yangın

BEYŞEHİR – Edinilen bilgiye göre, Müftü Mahallesi, 1030 Sokak’ta 4 katlı bir binanın 3’üncü katında henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Yangını, bayram gezmesi için yoldan geçen bir aile fark..

Bayramda Korkutan Yangın

BEYŞEHİR – Edinilen bilgiye göre, Müftü Mahallesi, 1030 Sokak’ta 4 katlı bir binanın 3’üncü katında henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Yangını, bayram gezmesi için yoldan geçen bir aile fark ederek, durumu itfaiyeye haber verdi.
        Kısa sürede adrese ulaşan itfaiye ekipleri, yangın çıkan dairede kimsenin olmadığını tesbit edince, mutfak balkonuna merdiven uzatarak eve girmeyi başardı. Balkondan eve girerek daire içerisindeki yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, alevleri daha da büyümeden kontrol altına almayı başardı. Zamanında müdahale ile yangın genişleyip binayı tamamen sarmadan söndürüldü.
        Yangın çıkan dairede oturanların bayram ziyareti nedeniyle şehir dışında olduğu öğrenilirken, haber verilmesi üzerine kısa sürede evlerine geldi. Panik yaşayan aile fertlerinden bazılarının gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü.
        İtfaiye ekipleri, yangının çıkış nedenini araştırıyor. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL