ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Belediye Bayrak Dağıttı

            Beyşehir – Beyşehir Belediyesi Gaziler Günü dolayısıyla esnafa bayrak dağıttı             Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, yaptığı yazılı açıklamada, bu haftada her yerin bayraklarla..

Belediye Bayrak Dağıttı

            Beyşehir – Beyşehir Belediyesi Gaziler Günü dolayısıyla esnafa bayrak dağıttı

            Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, yaptığı yazılı açıklamada, bu haftada her yerin bayraklarla donatılmasını istediklerini söyledi.

 

            Esnaflara bayrak dağıtıp, hafta boyunca işyerlerine asmalarını istediklerini anlatan Taşcı, şunları kaydetti: “Ülkemizin bağımsızlığı, Türk vatanının bölünmez bütünlüğü, milli birlik ve beraberliğimizin korunması uğrunda girişilen mücadelelerde, şehit ve gazilerimizin ortaya koydukları bu azim ve kararlılıkla ulusal varlığımız elde edilmiş, bugünlere kadar ulaşılmıştır. Ulus olarak şanlı bayrağımızın altında birlik ve beraberlik içinde, bağımsız olarak yaşıyorsak, bunu aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz. Bu anlamlı gün dolayısıyla başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmetle, hayatta olan gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.” dedi

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL