ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir’in Topçuları Gelecek İçin Umut Verdi

          BEYŞEHİR – Konya 1.Amatör Küme Süper Grup’ta ilk devreyi en yakın takipçisinin 5 puan önünde lider olarak tamamlayan Beyşehir Belediyespor’da bu sezon kadronun büyük bir..

Beyşehir’in Topçuları Gelecek İçin Umut Verdi

 

        BEYŞEHİR – Konya 1.Amatör Küme Süper Grup’ta ilk devreyi en yakın takipçisinin 5 puan önünde lider olarak tamamlayan Beyşehir Belediyespor’da bu sezon kadronun büyük bir kısmını oluşturan yörenin futbolcuları gelecek için umut verdi.
         Beyşehir Belediyespor Futbol Şubesi Sorumlusu Memiş Kunt, ilk devrinin sona ermesinin ardından genel bir durum değerlendirmesi yaptı. Zor bir galibiyetin ardından seriye devam ettiklerini dile getiren Kunt, “9 maçtır galibiyet serisini sürdürüyoruz. İyi bir ilk yarı ortaya çıkardık”dedi. 27 puanla sonuca vardıklarını ve ilk devre sonunda gelen 15 günlük arayı da en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini ifade eden Kunt, “Hedefimize doğru emin adımlarla, ama merdivenleri tek tek çıkarak, yavaş yavaş ilerlemek istiyoruz.”diye konuştu.
         Bu sezon aslında lige iyi bir altyapı oluşturmanın hedefiyle başladıklarını ancak genç futbolcularının kendilerinden beklenenin de ötesinde çok büyük bir efor ve performans sergileyerek eline geçirdiği liderlik koltuğunu ilk yarının sonuna kadar taşıdığını dile getiren Kunt, şöyle devam etti: “Sezon başında amacımız; Beyşehir’de bu işi bilen arkadaşlar biraraya gelsinler, iyi bir altyapı oluşturalım düşüncesindeydik. Bunun gayreti içerisine girdik. Bunu yaparken de önümüze bir 3 yıllık süreç koyduk. Ancak, bu arkadaşlar gösterdikleri mücadele ile adeta bizi yanılttılar. İlk seneden bu işi başardılar. Bu kadar başarılı olacağımızı doğrusu sezonun başında düşünmemiştik. Altyapıya önem verirken, üst liglere çıktığımızda asansör takım olmamayı istedik. Üst tarafa çıkmakla iş bitmiyor, önemli olan kalıcı olabilmek. Geçen sezon dışarıdan yabancı oyunculara bağımlı oluşumuz ve iyi bir altyapımız olmamasının sıkıntılarını çektik ve geldiğimiz lige geriye dönüş yapmak durumunda kaldık. Ama, bir daha aynı hatayı yapmak istemiyoruz. Beyşehir’in topçularının ve gençlerimizin o yüzden bu sezon önünü açtık. İlk devre sonunda geldikleri nokta itibariyle ise bize gelecek için şimdiden büyük umut verdiler. Şu anda bölgesel lige sadece yakınız diyebiliriz. Ama önümüzde daha bir 10 maçlık maraton daha var. Tabi ikinci yarı ne getirir, ne götürür şimdiden bilip kestiremeyiz. İnşallah, ikinci yarı da galibiyet serisini devam ettirip, düştüğümüz BAL’a tekrar döneriz.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL