ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir’in zenginliklerini korumalıyız

          BEYŞEHİR – Geçtiğimiz günlerde aralarında emekli ve merkez  valilerinin ve eşlerinin de yer aldığı bir heyetin katıldığı Beyşehir gezisine eşlik eden Sodan, Beyşehir Göl’e ilçenin..

Beyşehir’in zenginliklerini korumalıyız

          BEYŞEHİR – Geçtiğimiz günlerde aralarında emekli ve merkez  valilerinin ve eşlerinin de yer aldığı bir heyetin katıldığı Beyşehir gezisine eşlik eden Sodan, Beyşehir Göl’e ilçenin geldiği nokta ile ilgili özel değerlendirmelerde bulundu.

BEYŞEHİR’İN GELECEĞİ TURİZMDE…

Beyşehir’in geleceğini turizmde gördüğünü ifade eden Sodan, son dönemde düzenlenen turizm, kültür ve medeniyet gezi turlarına Beyşehir’in de dahil edilmeye başlandığını belirterek, bundan büyük bir memnuniyet duyduğunu söyledi. 

Beyşehir’in doğal ve tarihi zenginliklerinin korunması gerektiğini de ifade eden Sodan,  kişisel görüş olarak, ilçenin birinci önceliğinin bu olmasının lazım geldiğini kaydetti. Günümüz insanının modern şehirleşme ve yapılaşmadan memnun olmadığını, herkesin ve her kesimin kültürel, tarihi ve zenginliklerin korunmasından yana olduğunu dile getiren Sodan, “Bu zenginlikleri bir daha elde etmemiz mümkün değil”diye konuştu.

Sodan, yerel yöneticilerin yörenin güzelliklerini daha iyi değerlendirebilmek için gayret gösterdiğini de sözlerine ekledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL