ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir’de moraller bozuk

             BEYŞEHİR – Konya 1.Amatör Küme Süper Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Beyşehir Belediyespor’un Ereğli deplasmanından eli boş dönmesi, camiada morallerin bozulmasına yol açtı.  ..

Beyşehir’de moraller bozuk

 

           BEYŞEHİR – Konya 1.Amatör Küme Süper Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Beyşehir Belediyespor’un Ereğli deplasmanından eli boş dönmesi, camiada morallerin bozulmasına yol açtı.
        Rakibine deplasmanda 2-0 yenilerek şampiyonluk yolunda önemli bir yara alan ve lider Karapınar Belediyespor’u zirvede yalnız bırakan mavi-beyazlılarda, alınan mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor. Haftayı galibiyetle kapatan Karapınar Belediyespor, en yakın takipçisi durumundaki Beyşehir Belediyespor’la arasındaki puan farkını açmaya başladı. Puanını 38’e yükselterek önemli bir avantaj yakalayan lider, gerisindeki 2 takımın da maç fazlası bulunmasından dolayı büyük bir avantaj yakaladı.
        Deplasmanda yenilerek puan cetvelinde 35 puanda kalan Beyşehir Belediyespor’un gerisinde ise 33 puanlı Anadolu Ereğlispor bulunuyor.
        Beyşehir Belediyespor,  sezon sonunda ligi birinci sırada bitirmediği takdirde 2’inci olarak tamamlayıp play-off maçları sonunda  başarı gösterdiği takdirde geçen sene düştüğü BAL ligine yeniden dönüş yapabilir. Bu konuda en yakın takipçisi olan Anadolu Ereğlispor’la çekişecek olan mavi-beyazlıların ligde geriye kalan maçları şöyle: Derespor ve Akşehir Endüstrisporla iç sahada, son hafta ise Selçukspor’la deplasmanda.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL