ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir’de Ramazan Dolu Dolu Geçecek

BEYŞEHİR – Dünyaca ünlü Hafızların, Türk Tasavvuf Müziğinin önemli isimlerinin, dini sohbetlerin, ilahi dinletilerinin, geleneksel orta oyunlarının, semazen gösterilerinin, kukla, balon show ve ilizyon gösterilerinin, yarışmaların yer alacağı zengin içerikli programlar, ..

Beyşehir’de Ramazan Dolu Dolu Geçecek

BEYŞEHİR – Dünyaca ünlü Hafızların, Türk Tasavvuf Müziğinin önemli isimlerinin, dini sohbetlerin, ilahi dinletilerinin, geleneksel orta oyunlarının, semazen gösterilerinin, kukla, balon show ve ilizyon gösterilerinin, yarışmaların yer alacağı zengin içerikli programlar,  Festival meydanında Beyşehirlilerle buluşacak. Her akşam Teravih Namazından sonra başlayacak olan Ramazan Etkinlikleri kapsamında merkeze uzak mahallerde de Ramazan etkinlikleri düzenlenecek.
            7’den 70’e herkese hitap edecek programlarla Beyşehir halkının Ramazan Ayının manevi coşkusunu doyasıya yaşayacağını vurgulayan Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun “Ramazan Ayı birlik, beraberliğin, paylaşmanın ve yardımlaşmanın doruğa çıktığı bir aydır. Bununla birlikte kendine has eğlence kültürü olan insanları bir araya getiren aydır. Bu kapsamda birbirinden güzel etkinliklere ev sahipliği yapacağız. Ramazan Ayının manevi atmosferine uygun programlarla, çocuklarımıza özel etkinliklerle ve gönüllere hitap edecek sohbetlerle halkımız bu yılda keyifli ve huzurlu bir Ramazan Ayı yaşayacak. Ülkemizin, İslam Aleminin ve Beyşehir halkının mübarek Ramazan Ayını sağlık, afiyet, bereket ve huzur içerisinde geçmesini diliyor, Teravih Namazlarından sonra Festival Meydanında yapacağımız etkinliklere tüm halkımızı davet ediyorum. ”dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL