ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Trafik’de Tek Yön uygulaması başlıyor

Beyşehir Belediyesi’nin girişimleri sonucunda Konya Büyükşehir Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nin aldığı kararla, Beyşehir çarşı merkezinde cadde ve sokaklar da tek yön uygulaması yakında başlatılacak. Beyşehir Belediyesi’nin ilçede araç trafiği ve yayalarla..

Trafik’de Tek Yön uygulaması başlıyor

Beyşehir Belediyesi’nin girişimleri sonucunda Konya Büyükşehir Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nin aldığı kararla, Beyşehir çarşı merkezinde cadde ve sokaklar da tek yön uygulaması yakında başlatılacak.

Beyşehir Belediyesi’nin ilçede araç trafiği ve yayalarla ilgili yaşanan sıkıntılarının giderilmesi amacıyla gerçekleştirdiği girişimler uygulamaya geçirilecek. Konya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nde yapılan toplantının ardından tek yön uygulaması başlatılma çalışmaları başladı. Konya Büyükşehir Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nden gelen görevliler alınan kararlar doğrultusunda önceden tespit edilen caddelere ve sokaklarda incelemelerde bulundu. İncelemelere Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Emniyet Müdürü Mustafa Demirgül, Belediye Başkan Yardımcısı Kamil Göksu, Konya Büyükşehir Ulaşım Koordinasyon Merkezi görevlileri, trafik polisleri ve zabıtalar katıldı

                BAŞKAN ÖZALTUN; İLÇE TRAFİĞİNİ RAHATLATACAĞIZ

Tek yön uygulamasıyla Beyşehir’in hem trafik sorunu hem de park sorununun bir nebzede olsa rahatlayacağının aktaran Belediye Başkanı Murat Özaltun, yapılan ve yapılacak olan trafik uygulamalarıyla vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracağız. Bu konuda herkesin üzerine düşeni yapması, yeni oluşturulacak olan trafik akışına ve trafik kurallarına riayet etmesi gerekmektedir. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL