ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir AK Parti’den Okullara Ziyaret

       BEYŞEHİR – Ak Parti Beyşehir ilçe Başkanı Nafiz Huğlu ve beraberindekiler ilk olarak Beyşehir Ali Akkanat Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.             Huğlu, burada yaptığı açıklamada, hayata geçirilen 12 yıllık kesintisiz eğitimin hayırlı olmasını, önemli..

Beyşehir AK Parti’den Okullara Ziyaret

 

     BEYŞEHİR – Ak Parti Beyşehir ilçe Başkanı Nafiz Huğlu ve beraberindekiler ilk olarak Beyşehir Ali Akkanat Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.

            Huğlu, burada yaptığı açıklamada, hayata geçirilen 12 yıllık kesintisiz eğitimin hayırlı olmasını, önemli olanın bu eğitim sisteminin öğrencilere sağlayacağı katkı olduğunu söyledi.

Yeni eğitim sistemiyle dünyadaki eğitim sistemine ayak uydurulduğunu belirten Huğlu, “seçmeli dersler konusunda da bizlerin istediği olduğunu, inşallah daha inançlı, daha bilgili nesiller yetiştirme noktasında da bu sistemin daha hayırlı olacağına inanıyorum” dedi.

            Okul Müdürü Mustafa Akçay ise bu sistem ve teknolojiyle öğrencilerde ders çalışma yönünden bir gelişme olacağını hissettiklerini söyledi.

            Teşkilat mensupları ve okul idarecileri daha sonra akıllı tahta sistemi bulunan bir sınıfta incelemelerde bulunarak, öğrencilerin akıllı tahta hakkındaki düşüncelerini öğrendiler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL