ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir Ak Parti Seçime hazır

            BEYŞEHİR –  İlçe Başkan Yardımcısı Hazım Kesme, ilçe ve il kongresinin ardından teşkilatlarda yeni bir yapılanmaya gittiklerini söyleyerek, önümüzdeki seçim döneminde Ak Parti’yi sandığa..

Beyşehir Ak Parti Seçime hazır

 

          BEYŞEHİR –  İlçe Başkan Yardımcısı Hazım Kesme, ilçe ve il kongresinin ardından teşkilatlarda yeni bir yapılanmaya gittiklerini söyleyerek, önümüzdeki seçim döneminde Ak Parti’yi sandığa götürecek parti teşkilatlarının seçimlere hazır bir şekilde yeniden yapılandırdıklarını, yeni teşkilatlanmanın partiye yeni bir heyecan, güç ve dinamik bir yapı kazandırdığını belirtti.  
            Hazım Kesme, ‘Geçtiğimiz günlerde ilçe başkanımız Nafiz Huğlu başta olmak üzere yeni belde başkanlarımızla Konya il teşkilatımızı ziyaret ettik. Konya il teşkilatımıza sunduğumuz belde teşkilat başkanları isim listesini il teşkilatının da onayını alarak netleştirdik. Konya İl Teşkilatına gidişimiz esnasında Konya Beyşehir Karayolu üzerinde yapımı devam eden duble yol çalışmalarıyla ilgili ilçe başkanımız Nafiz Huğlu, belde başkanlarımıza yol inşaatında gelinen nokta itibariyle açıklamalarda bulundu.’ diyerek açıklamasına şöyle devam etti.
            Ak Parti Teşkilat Başkanı Hazım Kesme, teşkilat olarak Konya ilçeleri arasında Beyşehir’in çok güçlü bir teşkilat yapısının olduğunu da belirterek, ‘Konya’da;  Meram, Karatay ve Selçuklu’dan sonra, büyük ilçeler arasında üye kayıt çalışmalarında %24’le birinci olduk. Bundan sonraki hedefimiz %30’a ulaşmak olacak. Bu çalışmalarda başta ilçe başkanımız Nafiz Huğlu olmak üzere, bugüne kadar teşkilatlarda yer almış tüm arkadaşlarımızın emeğinin büyük olduğunu da ifade etmek istiyorum. Konya ve ilçeleri arasında her alanda ilkleri yapan bir teşkilat yapılanmasına sahibiz. Bu başarıyı da birlik ve beraberlik duygularıyla sağladık. Bu birlik ve beraberlikte bundan böyle de artarak devam edecektir.’ dedi.
            İlçe Teşkilat başkanı Hazım kesme yeni belde başkanlarını da açıkladı. Buna göre yeni belde başkanları şöyle. Adaköy Mehmet Ulu, Akçabelen Ferhat Çoban, Bayavşar Hasan Bahar Küçük, Doğanbey Mehmet Canbaz, Emen Necmettin Çınar, Esence Murat Sevgili, Gökçimen Şakir Budak, Gölyaka Rasık Can, Huğlu Mustafa Karagedik, Karaali Abdulmuttalip Gürkan, Kayabaşı Selahattin Gökmen, Kurucuova İbrahim Yıldızhan, Sadıkhacı Murat Çelik, Sevindik Ramazan Doğan, Üstünler Metin Kılıç, Üzümlü Salih Özparlak, Yenidoğan İsmail Turgutlu, Yeşildağ Adnan Baysal.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL