ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir Sahil Şeridine İsim

             BEYŞEHİR – Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, yaptığı açıklamada, Beyşehir gölü kıyı kesiminde, Vuslat Park’tan Öğretmenevi’ne kadar olan kısımda yeni düzenlemeler yapılacağını söyledi.          ..

Beyşehir Sahil Şeridine İsim

 

           BEYŞEHİR – Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, yaptığı açıklamada, Beyşehir gölü kıyı kesiminde, Vuslat Park’tan Öğretmenevi’ne kadar olan kısımda yeni düzenlemeler yapılacağını söyledi.
           Yapılacak yarışma sayesinde vatandaşlardan gelen önerileri değerlendireceklerini ve kıyı şeridine bu önerilerden kabul gören ismi vereceklerini ifade eden Taşcı, şunları kaydetti: “İçerisinde yeşil alan, oturma ve yürüyüş grupları, spor tesisleri, şehitlik anıtı ve kamelyaların bulunacağı alanın ismini belirlemek için vatandaşlardan gelen önerileri dikkate alacağız. Parkın ismini belirlemek üzere belediyemizin www.beysehir.bel.tr resmi internet sayfasında bir bölüm oluşturduk. İsteyen vatandaşlarımız buradan bize isim önerisinde bulunacaklar. Yapılacak olan önerilerin ardından seçeceğimiz bir ismi parka vereceğiz. Bu ismi veren hemşehrimizi de kamuoyu ile paylaşacağız. Ben vatandaşlarımızın bu konuda bizlere destek vereceklerine inanıyorum.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL