ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir Bayramlaştı

         BEYŞEHİR – Beyşehir’de tarihi Eşrefoğlu Camisi Külliyesi’nde yer alan bedestende resmi bayramlaşma töreni düzenlendi. Bayramlaşma programına AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Mustafa Özdemir, Beyşehir Belediye Başkanı İzzet..

Beyşehir Bayramlaştı

 

       BEYŞEHİR – Beyşehir’de tarihi Eşrefoğlu Camisi Külliyesi’nde yer alan bedestende resmi bayramlaşma töreni düzenlendi. Bayramlaşma programına AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Mustafa Özdemir, Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, İlçe Emniyet Müdürü Nedim Özata, siyasi parti ve Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar iştirak etti.
       Burada yapılan bayramlaşmanın ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı ve Beyşehir Devlet Hastanesi ziyaret edildi. Hastane ziyaretinde Beyşehir Kaymakamı Başıbüyük ve beraberindekiler, doğum ünitesinde doğum yapan anneleri ile yakınlarının bayramını tebrik ederken, birer çiçek takdim etti. Çeşitli servislerde yatarak tedavi gören hastalar ile acil serviste görev yapan hastalara geçmiş olsun dileğinde bulunan Başıbüyük ve beraberindekiler, sağlık çalışanlarına da çiçek verdi ve bayramlarını tebrik etti.
        Kaymakam Başıbüyük ve beraberindeki protokol üyeleri, daha sonra Beyşehir’de yaşayan gaziler ile şehit yakınlarını evlerinde ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL