ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir Belediyesinde Eğitim Seminerleri Devam Ediyor

BEYŞEHİR – Belediye Meclis salonunda Altındağ Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdür Yardımcısı ve aynı zamanda TTB yapı komisyonu başkanı Abdurrahman Keleş tarafından verilen seminere Beyşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Satın..

Beyşehir Belediyesinde Eğitim Seminerleri Devam Ediyor

BEYŞEHİR – Belediye Meclis salonunda Altındağ Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdür Yardımcısı ve aynı zamanda TTB yapı komisyonu başkanı Abdurrahman Keleş tarafından verilen seminere Beyşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Satın Alma ve Hesap İşleri Müdürlüğü personelini katıldı.
            Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun’unda katıldığı seminerde imar Mevzuatı, Yapı Denetim Kanunu ve Yönetmeliğindeki yeni uygulamalar hakkında bilgiler verildi.
            Verimliliği artırmak için belediye personeline yönelik, zaman zaman hizmet içi eğitim seminerlerinin verildiğini ifade eden Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, “İmar ve yapı denetimi belediyeler için önemli. Bu alanlarda çalışan personelimizin, kanun ve yönetmeliklere hakim olması gerekiyor. Personelin verimliliğini ve hizmet kalitesini arttırmak, yeni kanun ve yeni yönetmeliklere uyum sağlamak amacıyla düzenlenen eğitim seminerlerine belirli periyotlarla devam edeceğiz.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL