ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Dili Boğazına Kaçan Futbolcu Ölümden döndü

  Beyşehir 75’inci Yıl Cumhuriyet Stadyumu’nda Bölgesel Amatör Ligi 7’inci Gruba dahil lig maçında, alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Beyşehir Belediyespor ile Ispartaspor takımları karşılaştı. Misafir takımın 2-1’lik galibiyetiyle noktalanan..

Dili Boğazına Kaçan Futbolcu Ölümden döndü

 

Beyşehir 75’inci Yıl Cumhuriyet Stadyumu’nda Bölgesel Amatör Ligi 7’inci Gruba dahil lig maçında, alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Beyşehir Belediyespor ile Ispartaspor takımları karşılaştı.

Misafir takımın 2-1’lik galibiyetiyle noktalanan müsabakanın 40.dakikasında Ispartaspor’dan Abdullah rakibi ile girdiği bir ikili mücadelenin ardından kendini yerde buldu.

 Oyuncunun yerden kalkamaması üzerine takım arkadaşlarının da uyarısı ile hakem maçı durdurdu. Nefessiz kalan ve zor anlar yaşayan futbolcunun dilinin boğazına kaçtığı belirlenirken, saha kenarından koşarak yerde yatan oyuncunun yanına gelen sağlık görevlileri genç oyuncuya müdahale etti.

Sağlık görevlilerinin müdahalesi sonrasında futbolcunun nefes yolu açıldı. Dili boğazından çıkarıldıktan bir süre sonra kendine gelebilen futbolcu, daha sonra takım yöneticileri ve futbolcuların yardımıyla ayağa kalktı. Saha kenarına alınan futbolcu tedavisinin tamamlanmasının ardından yeniden oyuna dönerek maçı devam etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL