ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir Belediyespor’a Ceza Yağdı

            BEYŞEHİR-Amatör Futbol Disiplin Kurulu (ASDK) Bölgesel Amatör Ligi 7’inci Grup’ta mücadele veren temilcimiz Beyşehir Belediyespor Futbol Kulübü’ne adeta ceza yağdırdı.             Dün toplanan Disiplin Kurulu, 64 sayılı toplantısında aldığı..

Beyşehir Belediyespor’a Ceza Yağdı

            BEYŞEHİR-Amatör Futbol Disiplin Kurulu (ASDK) Bölgesel Amatör Ligi 7’inci Grup’ta mücadele veren temilcimiz Beyşehir Belediyespor Futbol Kulübü’ne adeta ceza yağdırdı.

            Dün toplanan Disiplin Kurulu, 64 sayılı toplantısında aldığı kararları açıkladı.

            Karar gereğince, Beyşehir Belediyespor Futbol Takımı’nın 19 Şubat’ta Ispartaspor’la Beyşehir’de oynanan müsabakada, futbolcularının toplam 3 sarı, 3 kırmızı kart görmesi nedeniyle takım halinde sportmenliğe aykırı harekette bulunmaktan Beyşehir ekibine 525 liralık para cezası verildi.

           Aynı kararda, Beyşehir Belediyespor teknik direktörü ile bazı yöneticilerine de para cezası ve idari tedbir uygulanması kararı verildi.

            Beyşehir Belediyespor Kulübü Futol Şubesi Sorumlusu Memiş Kunt’a aynı müsabakada hakeme sözle hakarette bulunmaktan 60 gün hak mahrumiyeti cezası ile birlikte 500 lira para cezası verildi. Kunt hakkında, Beyşehir Belediyespor-İhsaniye Belediyespor ve Beyşehir Belediyespor-Demre Belediyespor maçlarındaki eylemi nedeniyle de savunma  istenmesine karar verildi.

       Teknik direktör Kandemir Canbulat ile kulüp adreditasyon sorumlusu İbrahim Katrancı’ya da aynı gerekçelerle 21 gün hak mahrumiyeti cezası verildi.

       Bu arada, Beyşehir Belediyespor futbolcularından Muhammet Balcı’ya Sarayönü Belediyespor maçında rakip oyuncuya sözle hakarette bulunmaktan 2 resmi müsabakadan men cezası verildi.

 

       Beyşehir Belediyesporlu bir başka oyuncu  Mustafa Akcan hakkında ise Demre Belediyespor maçındaki eylemi nedeniyle savunma istenmesine karar verildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL