ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir Dere’yi zor geçti

              BEYŞEHİR – Konya 1.Amatör Küme’de BAL ligine yeniden dönüş yapabilmenin mücadelesini veren temsilcimiz Beyşehir Belediyespor, kendi sahasında konuk ettiği ligin son sırasındaki rakibi..

Beyşehir Dere’yi zor geçti

 

            BEYŞEHİR – Konya 1.Amatör Küme’de BAL ligine yeniden dönüş yapabilmenin mücadelesini veren temsilcimiz Beyşehir Belediyespor, kendi sahasında konuk ettiği ligin son sırasındaki rakibi Derespor’u tek golle güçlükle yenebildi. Mavi-beyazlılara galibiyet getiren tek golü ise Alper penaltı atışından kaydetti. Grupta, zirve mücadelesi veren 3 ekipten haftayı en karlı kapatan Beyşehir Belediyespor oldu. Beyşehir’in rakipleri Karapınar ve Anadolu Ereğlispor’un oynadığı müsabakalar beraberlikle sonuçlandı.
            75’inci Yıl Cumhuriyet Stadı’nda güzel bir havada başlayan karşılaşmaya Beyşehirli taraftarlar da ilgi gösterdi. Puan cetvelinde son sırada yer alan ve kümede kalma mücadelesi veren Derespor’u konuk eden Beyşehir Belediyespor, rakibine karşı sahada üstün bir oyun sergilemesine rağmen gol yollarında oldukça etkisiz kaldı.
            33.dakikada Deresporlu Selman’ın ceza alanı içerisinde topa elle müdahalesini hakem penaltı atışı olarak değerlendirdi. Atışı kullanan Alper, meşin yuvarlağı kalecinin uzandığı köşenin tersine gönderdi: 1-0.
            Bu gol aynı zamanda ilk yarının da skoru oldu.
            Beyşehir Belediyespor, ikinci yarıya farkı artırabilme, konuk takım ise beraberlik golünü bulabilme düşüncesi ile başladı. Mavi-beyazlılar, ikinci yarıda mutlak gollük çok sayıda pozisyonlardan yararlanamadı. Oyuncu değişiklikleri ile sonuca gidebilmenin mücadelesini veren Derespor da zaman zaman çıktığı ileri uçta etkili olamadı.
            Karşılaşmanın 90 dakikalık normal süresi 1-0 devam ederken, hakem uzatmaları işaret etti. Bu dakikalarda, bir faul sonrası rakip oyuncunun Beyşehirli futbolcuyu ittirerek yere düşürmesi üzerine sahada  taraflar arasında kısa süreli gerginlik  yaşandı. Araya girenlerin yatıştırması üzerine gerilim kavgaya dönüşmeden önlendi. Karşılaşma Beyşehir’in 1-0 galibiyeti ile son buldu. 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL