ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir Gölü’nde intihar girişimi

            BEYŞEHİR – Edinilen bilgiye göre, Beyşehir Gölü’nün Vuslat Parkı kıyısında Jandarma Asayiş Botu yakınlarındaki sahilde genç bir kızın boğulmak üzere olduğunun bildirilmesi üzerine adrese..

Beyşehir Gölü’nde intihar girişimi

 

          BEYŞEHİR – Edinilen bilgiye göre, Beyşehir Gölü’nün Vuslat Parkı kıyısında Jandarma Asayiş Botu yakınlarındaki sahilde genç bir kızın boğulmak üzere olduğunun bildirilmesi üzerine adrese polis ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. 
           Parkta çalışan bir belediye işçisi tarafından göle atladığı fark edilen 23 yaşındaki Hacer T.,  suya dalıp çıktığı sırada, boğulmak üzere iken  son anda kurtarıldı. Kanonun üzerine çıkarılarak ölmekten kurtarılan genç kızın psikolojik sorunlar yaşadığı ve intihar amaçlı olarak göle atladığı ileri sürüldü.
           Islak elbiseleri ile gölden çıkarılan ve oldukça üşüdüğü gözlenen genç kız, yaşadığı şoku uzun süre üzerinden atamazken, sağlık görevlileri ve polis ekipleri tarafından olay yerine sevk edilen ambulansa bindirildi. Beyşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılan genç kız acil serviste tedavi altına alındı.
            Bu arada, genç kızı boğulmaktan kurtaran Beyşehir Belediyesi’nde görevli Davut Bal, gazetecilere yaptığı açıklamada, parkta taş döşemesi yaparken, genç bir kızın elbisesiyle suya atladığını gördüğünü, suda kıyıdaki kanonun ucuna dokunarak dalıp çıkan kızı elinden asılarak önce kanonun üzerine, ardından kıyıya çıkardığını anlattı. Bal, “Psikolojik sorunlar yaşıyor herhalde. Sorularıma cevap vermedi, konuşmadı. Kanonun üzerine çıkarak kendisini kurtardım” diye konuştu.
            Genç kızın kardeşlerinin evinde kaldığı öğrenilirken, intihar sebebi araştırılıyor.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL