ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir HEM’den ‘açıköğretim lisesi’ açıklaması

BEYŞEHİR – Beyşehir HEM’den konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, öğrencilik durumu silik, donuk veya aktif olanların 7 Ağustos 1998 ve daha önceki doğumlu olanların 3.dönem için kayıt yenileme işlemini yaptırabilecekleri..

Beyşehir HEM’den ‘açıköğretim lisesi’ açıklaması

BEYŞEHİR – Beyşehir HEM’den konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, öğrencilik durumu silik, donuk veya aktif olanların 7 Ağustos 1998 ve daha önceki doğumlu olanların 3.dönem için kayıt yenileme işlemini yaptırabilecekleri belirtildi.
       Açıklamada, kayıt işlemlerinin 29 Haziran-8 Temmuz 2015 tarihleri arasında yapılacağı anımsatıldı.Açıklamada şu ayrıntılara yer verildi: “Kayıt yenileme işlemi yapan öğrencilerimiz derslerini de hemen seçebilirler. Seçtiği derslerde veya gireceği sınav merkezinde değişiklik yapacak öğrencilerimiz 8 Temmuz 2015 tarihine kadar sınav yerlerini güncelleyebilir.Hatalı işlem yapmamak için kayıt yenileme kılavuzunu mutlaka okumalıdırlar. 3.dönem kayıt yenileme işlemleri için Açık Öğretim Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi için 29 Haziran-8 Temmuz tarihleri arasında olup, sınav tarihi ise 8-9 Ağustos 2015’tir. Kayıt yenileme işleminizi son günlere bırakmamanız menfaatinizedir. Kayıt yenileme ücretleri Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halk Bankası şubelerine yatırılabilir.
        Kayıt yenileme işlemini Açık Öğretim Lisesi öğrencileri Halk Eğitimi Merkezi ve Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüklerinde, Mesleki Açık Öğretim Lisesi öğrencileri yüzyüze eğitim gördükleri okullarda yaptırdıktan sonra, acilen derslerinizi seçmeniz ve sınav merkezinizi güncellemeniz gerekmektedir.
        Başarılı olduğunuz derslerinizin kitaplarını kayıt yenileme yaptırdığınız Kurum Müdürlüğüne teslim edebilirsiniz.
        Mezun olan öğrencilerimizden acil çıkma belgesine ihtiyacı olanlar, Açık Öğretim Lisesi öğrencileri Halk Eğitim ya da Mesleki Eğitim Merkez Müdürlüklerine, Mesleki Açık Öğretim Lisesi öğrencileri Yüz Yüze Eğitim aldıkları okullara başvurmaları sonucunda belgelerini alabilirler.
         Diplomalar koordinatör Halk Eğitim Merkezi Müdürlüklerine (Konya için Meram Halk Eğitim Merkezi)  gönderilecektir.
         3. Dönem sınavına 07 Ağustos 1998  ve öncesinde doğanlar katılabilmektedir.” 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL