ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir-Karapınar dostluğu 0-0

               BEYŞEHİR – Beyşehir 75’inci Yıl Cumhuriyet Stadı’nda dün oynanan erteleme maçında puan cetvelinde birinci sırada yer alan Beyşehir Belediyespor ile en yakın takipçisi olan..

Beyşehir-Karapınar dostluğu 0-0

 

             BEYŞEHİR – Beyşehir 75’inci Yıl Cumhuriyet Stadı’nda dün oynanan erteleme maçında puan cetvelinde birinci sırada yer alan Beyşehir Belediyespor ile en yakın takipçisi olan Karapınar Belediyespor karşı karşıya geldi. Güneşli bir havada oynanan karşılaşmaya Beyşehirli sporseverlerin de ilgisi yoğun oldu.
            İsmail Yılmaz, Mehmet Özdil ve Şaban Karaderili’den oluşan hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmaya her iki taraf da temkinli başladı.
            Karşılıklı akınlar şeklinde geçen ilk devrede daha üstün görünen taraf Beyşehir olurken, mavi-beyazlılar girdiği birçok gol pozisyonunu değerlendiremedi. Tarafların çabası 45 dakikalık bölümde gol kaydına muvaffak olamadı.
            Karapınar Belediyespor, ikinci devrenin başında daha atak gözükürken, rakip alanda 10 dakika içerisinde peş peşe 3 önemli gol pozisyonu buldu. Ancak, ileri uç oyuncuları bu fırsatları değerlendiremedi. Bu arada, oldukça sert geçen müsabakada bol bol sarı kart gösteren hakemin eli de cebinden hiç çıkmadı. Beyşehir Belediyespor ise, maçın son bölümlerinde oyundaki dengeyi yeniden sağlarken, girdiği gol pozisyonlarında umduğunu bulamadı. Beyşehir’in gol makinesi Alper’in de suskun kaldığı müsabakada 90 dakikanın bitiş düdüğü çaldığında skor tabelasına yansıyan sonuç 0-0 oldu.
            Her iki takım da puanları paylaşırken, Beyşehir liderliğini sürdürdü.    

BEYŞEHİR BELEDİYE:MehmetV., Mehmet A., Rıza, Fatih, Yusuf, Mert, Sebahattin, Adil, Oğuzhan (Ayet), Alper,                  Mehmet K. (Hüseyin).

KARAPINAR BELEDİYE: Sezgin, Mehmet, Emre, Mustafa, Cezayir, Ahmet (Lütfi), Erdi (Barış), Yusuf, Hasan (Serhat), İbrahim, Murat.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL