ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir Mobil Giyim Bankası Hizmete Başladı

BEYŞEHİR – Beyşehir de ikamet eden yardıma muhtaç vatandaşların giyim ihtiyaçlarını karşılamak üzere yola çıkan Mobil Giyim Bankası hizmetinin ilk gününde Gökçimen, Bayavşar, Esence Mahallerinde ki ihtiyaç sahibi ailelerin yüzlerini..

Beyşehir Mobil Giyim Bankası Hizmete Başladı

BEYŞEHİR – Beyşehir de ikamet eden yardıma muhtaç vatandaşların giyim ihtiyaçlarını karşılamak üzere yola çıkan Mobil Giyim Bankası hizmetinin ilk gününde Gökçimen, Bayavşar, Esence Mahallerinde ki ihtiyaç sahibi ailelerin yüzlerini güldürdü. Veren el ile alan ellin buluşması amacıyla hayata geçirilen Mobil Giyim Bankası Ramazan Bayramına kadar merkeze uzak tüm mahallerle hizmet götürecek.
          Hayırseverlerin giysi bağışlarını Mobil Giyim Bankası aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırarak Beyşehir halkı arasındaki dayanışmayı güçlendirmeyi amaçladıklarını ifade eden Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun “ Belediyemiz bünyesindeki bir otobüsü revize ederek Mobil Giyim Bankasına dönüştürdük. Hayırseverlerin bağışladığı elbiseleri temizleterek, hijyenik bir şekilde Mobil Giyim Bankası aracımızın raflarına yerleştirdik ve bugün Bayavşar mahallemizde ilk hizmetimizi verdik, bu hizmet periyodik olarak tüm mahallerimize gidecek. Muhtarlarımızın aracılığıyla ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmaya devam edeceğiz.”dedi.
         Mobil Giyim Bankası sayesinde örnek bir yardımlaşmaya adım atıldığını belirten Başkan Özaltun “Şehrimizde ve şehir dışında yaşayan duyarlı vatandaşlarımızı Mobil Giyim Bankamıza katkı vermeye, yüzleri güldürmeye davet ediyorum. Belediyemizin girişinde ki Zabıta noktamızda bağışları kabul etmeye devam ediyoruz. Beyşehir’de ve Türkiye’de ilk olan bu uygulamanın büyük ses getireceğine inanıyorum.  Biz daha önce de diğer Belediyelere, Evde Bakım Hizmetimizle örnek olduk, Mobil Giyim Bankası projemizle de örnek olmaya devam ediyoruz.”şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL