ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir sonradan açıldı 2-2

              BEYŞEHİR-Konya’nın iki temsilcisi Konya’da kapıştı. Selçuklu Belediyespor’un 2-0 önde götürdüğü karşılaşmada Beyşehir Belediyespor’a beraberlik getiren goller ikinci yarıda geldi.BAL 7. Grupta mücadele eden Konya..

Beyşehir sonradan açıldı 2-2

 

            BEYŞEHİR-Konya’nın iki temsilcisi Konya’da kapıştı. Selçuklu Belediyespor’un 2-0 önde götürdüğü karşılaşmada Beyşehir Belediyespor’a beraberlik getiren goller ikinci yarıda geldi.BAL 7. Grupta mücadele eden Konya takımları arasında 3. Lige koşan Sarayönü Belediyespor ise en yakın takipçisi Emirdağspor’a 1-0 yenilerek play-off yolunda ağır bir yara aldı. Selçuklu Belediyespor ve Beyşehir Belediyespor ise Selçuklu Belediye Stadında karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısını Selçuklu Belediyespor 2-0 önde tamamladı. Mavi-beyazlı ekibin gollerini 30. dakikada Enes ve 45. dakikada Tuğrul kaydetti. Konuk ekip Beyşehir Belediyespor prestij mücadelesi verdiği maçın 2. yarısında 2 gol bularak sahadan 1 puanla ayrıldı. Beyşehir Belediyespor’un gollerini 60. dakikada Adem, 75. dakikada Nail attı. Beyşehir Belediyespor’un ligden düşmesi daha önce kesinleşmişti. Selçuklu Belediyespor ise Amatör Küme Süper Grupta 2. olan takım ile play-off maçı oynayacak.
             Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 7. Grup’ta mücadele eden temsilcilerimizden Sarayönü Belediyespor Afyon deplasmanından eli boş dönerek play-off’a katılma şansını zora soktu. Kendisi gibi ilk 2’yi isteyen Emirdağspor karşısına mutlak kazanmak için çıkan yeşil-siyahlılar, ilk yarının uzatma dakikalarında yediği golle sahadan puansız ayrıldı. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL