ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir Stadı halka açılıyor

           BEYŞEHİR – Beyşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Bayındır, yaptığı açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın tahsis ettiği ödenekle, ihaleyi üstlenen firma tarafından tribünlerin..

Beyşehir Stadı halka açılıyor

 

         BEYŞEHİR – Beyşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Bayındır, yaptığı açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın tahsis ettiği ödenekle, ihaleyi üstlenen firma tarafından tribünlerin üzerinin çelik konstrüksiyonla kapatılacağını ve tribünlere plastik oturacaklar yerleştirileceğini bildirdi.
         Bayındır yaptığı açıklamada, zemini çimle kaplı olan 75’inci Yıl Cumhuriyet Stadyumu’nu halkın  istifadesine açmak için Beyşehir Belediyesi’nin iş makinesi desteğiyle çalışma başlatıldığını da belirtti.
         Bunun için  stadda çalışmalara başlandığını ifade eden Bayındır, “Futbol müsabakalarının oynandığı çim zeminin etrafına bir koşu parkuru yapılması için çalışmalar başladı. Buranın etrafını tartan pist şekline dönüştürüp,  sadece sporcularımızın kullanımına açık olan stadyumumuzu daha kullanışlı bir hale getirerek ilçemiz halkının da yararına açmayı planlıyoruz. Ayrıca, iş makinelerimiz kale arkalarında da düzenleme çalışmaları yapıyor. Buradaki alanları da futbol takımımızın idmanlarını yapabilecek bir alan haline getirmeyi planlıyoruz. Stadyumdaki çalışmalara destek veren başta bakanlığımız, il müdürlüğümüz ve Konya milletvekillerimiz olmak üzere, il ve ilçe teşkilatımıza, Belediyemize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL