ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir zirveyi bırakmıyor

            BEYŞEHİR – Konya 1.Amatör Küme Süper Grup’ta ikinci devre müsabakalarının başlamasının ardından şanssızlık bir türlü yakasını bırakmayan ve peş peşe kaybettiği puanların ardından liderlik..

Beyşehir zirveyi bırakmıyor

 

          BEYŞEHİR – Konya 1.Amatör Küme Süper Grup’ta ikinci devre müsabakalarının başlamasının ardından şanssızlık bir türlü yakasını bırakmayan ve peş peşe kaybettiği puanların ardından liderlik koltuğunu da kaptıran Beyşehir Belediyespor, sonunda şeytanın bacağını kırdı ve galibiyete ulaştı.
          Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Kuluspor’la karşılaşan mavi-beyazlılar, eline geçirdiği birçok fırsatı değerlendiremezken, galibiyete ancak penaltıdan gelen golle ulaştı. Uzun süredir gol yollarında etkisiz kalan Beyşehir Belediyesporlu Alper, suskunluğunu Kuluspor maçında bozarken attığı golle takımına galibiyeti getiren isim oldu.
          Beyşehir Belediyespor, bu sonuçla puanını 31’e yükseltti ve lider Karapınar Belediyespor’un da haftayı 3 puanla kapatması sonucu ikinci sıradaki yerini korudu. Mavi-beyazlılar, yarın erteleme maçında İhsaniye G.Birliği’ni Beyşehir’de konuk edecek. Bu maçı kazanması halinde Beyşehir Belediyespor, maç fazlasıyla liderlik koltuğunu yeniden Karapınar’dan devralacak. 
          Öte yandan, süper grupta zirve yarışı son haftalarda iyice kızıştı. Şampiyonluk için peşpeşe galibiyetler elde ederek puanını 30’a yükselten Anadolu Ereğlispor da potaya girdi. İlk üç içerisinde yer alan Karapınar, Beyşehir Belediyespor ile Anadolu Ereğlispor’un bu yarışı ligin sonuna kadar götürmesi bekleniyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL