ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir’de 15 Temmuz Şehitler Ormanı

BEYŞEHİR – Beyşehir Vali Kemal Katıtaş Anadolu Lisesi ve Gökçimen Mahalle Muhtarlığı tarafından, Gökçimen Mahallesi Dikmen Mevkisi, Su deposu önünde 15 Temmuz Şehitleri adına bir Hatıra Ormanı oluşturuldu.       Alana..

Beyşehir’de 15 Temmuz Şehitler Ormanı

BEYŞEHİR – Beyşehir Vali Kemal Katıtaş Anadolu Lisesi ve Gökçimen Mahalle Muhtarlığı tarafından, Gökçimen Mahallesi Dikmen Mevkisi, Su deposu önünde 15 Temmuz Şehitleri adına bir Hatıra Ormanı oluşturuldu.
       Alana Türk bayrağıyla gelen öğrenciler, dikilen her fidana şehitlerin adını verdi. Ardından İlçe Müftüsü Mahmut Çelikoğlu tarafından şehitler için dua edildi. Çelikoğlu, hatıra ormanının oluşturulmasında katkısı bulunan herkese teşekkür etti.

       Programda konuşan Okul Müdürü Murat Emlik: Öncelikle başta 15 Temmuz akşamı şehit olan çok değerli şehitlerimize ve bu vatan için canını feda eden bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize ise şifalar diliyorum. İçinde yaşadığımız Anadolu, Türkiye çok kıymetli ki, bu kadar saldırıyorlar. Bu kadar üzerine titriyorlar. Onun için yapılması gereken şey özellikle gençlere söylüyorum; Kendinizi çok iyi donatmanız, eğitmeniz ve yetiştirmeniz gerekiyor. 15 Temmuz akşamı neler yaşandığını hepiniz biliyorsunuz. Türkiye’nin ne kadar ağır bir travmadan geçtiğini görüyoruz. Gerçekten bu caniler, bu çete, bu paralel yapıya mensup ihanet çetesi asker elbiselerini ve üniformalarını çalıp bu ülke insanına, külliyeye, meclise, başbakanlığa, özel harekata ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsüne neler yaptıklarını birlikte gördük. Ülkenin ne kadar zor bir dönemden geçtiğini hep beraber görüyoruz. 15 Temmuz gününün açtığı yaralar asla yok olmayacaktır. Bu yaraları her gün hatırlayacak göreceğiz. Bu orman sayesinde yıllar sonra böyle bir darbe teşebbüsü oldu millet buna izin vermedi bu ormanda onların hatıraları var diyeceğiz. Geleceğimize ipotek koymaya çalışanlara izin vermedik vermeyeceğiz. Biz birlik oldukça bu millet birliğini bozmadıkça asla yenilmedi yenilmeyecek.
        Bu bizde 3 kişi sohbet ederken Osman Esen kardeşimizden çıkan bir fikirdi. Hoşumuza gitti. Bu konuda bizlere yardımcı olan ve fidan dikim faaliyetimize katılan; İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Musa Konuk’a, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Rüştü Beğendi’ye, İlçe Tarım Müdürümüz Nurattin Karşıyaka’ya , İlçe Müftümüz Mahmut Çelikoğlu’na, İlçe Meteoroloji Müdürü İsmail Kılınç’a, Garnizon Komutanı Yalçın Urlu’ya, Seydişehir Fidanlık Şefi Mehmet Sakallıoğlu’na Gökçimen Mahallesi Muhtarımız Ali Ünsal’a, yakın mesai arkadaşlarım Osman Esen, Muhsin Kalay’a ve Abdurrahman Pınar’a, Öğrencilerime, katılımlarınız için sizlere teşekkür ediyorum. Bu duygu ve düşünceler çerçevesinde 15 Temmuz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum dedi. Şehit sayısı kadar fidan dikimi yapılarak her fidana bir şehit ismi verildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL