ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir’de Eğitim Kalitesi Değerlendirildi

BEYŞEHİR – Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı 1.dönemi genel değerlendirme toplantısı yapıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk Okul/Kurum Müdürleri ile Beyşehir Mesleki ve Teknik..

Beyşehir’de Eğitim Kalitesi Değerlendirildi

BEYŞEHİR – Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı 1.dönemi genel değerlendirme toplantısı yapıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk Okul/Kurum Müdürleri ile Beyşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde bir araya geldi.

         İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, açılış konuşmasının ardından gündem maddelerini ele alarak okul/kurum müdürleriyle 1.dönemin değerlendirmesini yaptı. Okul/Kurum müdürleriyle görüş alış-verişinde bulunarak okullar ile ilgili bilgiler aldı.

         Toplantıda okulların derslere göre başarı oranları, disiplin olayları, devamsızlık durumu, hava muhalefeti nedeniyle yapılan tatillerin eğitim öğretime etkisi ve alınacak önlemler, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) 1.Dönem sınav sonuçlarının analizi ve genel eğitim öğretim faaliyetlerinin ve 2. yarı yılda okul-kurumlardaki yapılacak çalışmaların ve  personel durumlarının da planlanmasının ele alındığı toplantıda, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk okul-kurum müdürlerine yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Hayırlı bir eğitim öğretim döneminin geçmesi temennisinde bulundu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL