ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir’de Okul Binaları Daha İyi Isınıyor

BEYŞEHİR – Beyşehir’de ısı kaybının önüne geçilmesi ve yakıt tasarrufu yapılması amacıyla okul binalarında mantolama ile kaplandı.       Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk yaptığı açıklamada, ilçe genelinde..

Beyşehir’de Okul Binaları Daha İyi Isınıyor

BEYŞEHİR – Beyşehir’de ısı kaybının önüne geçilmesi ve yakıt tasarrufu yapılması amacıyla okul binalarında mantolama ile kaplandı.
       Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk yaptığı açıklamada, ilçe genelinde eğitim hizmetinin verildiği kurumlara ait hizmet binalarında ısı kayıplarının önüne geçilebilmesi için mantolama çalışmaları başlatıldığını söyledi. Yürütülen çalışmalar çerçevesinde 2015-2016 eğitim öğretim döneminin 1.döneminde başlatılan mantolama çalışmalarından 7 bin 400 metrekarelik kısmının tamamlandığını belirten Konuk, “Anadolu liselerimize ait okul binalarının mantolama çalışmaları tamamlandı.
        Beyşehir Anadolu Lisesi’ne bin 500, Vali Kemal Katıtaş Anadolu Lisesi’ne 2 bin, Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi’ne 2 bin 300, Ali Akkanat Anadolu Lisesi’ne ise bin 600 metrekarelik mantolama yapılmıştır. Yürütülen çalışmalar okul binalarının ısı kaybını azaltırken, yakıt tüketiminde de önemli tasarruf sağlayacaktır. Bu konudaki çalışmalar halen devam ediyor” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL