ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir’den Galibiyet Serisine Devam

           BEYŞEHİR –  Mavi-beyazlılar, ligdeki galibiyet serisine bir yenisini daha ekledi. 75’inci Yıl Cumhuriyet Stadı’nda son sıralardaki Ereğlispor’u ağırlayan Beyşehir Belediyespor, rakibini son dakikalarda bulduğu gollerle..

Beyşehir’den Galibiyet Serisine Devam

           BEYŞEHİR –  Mavi-beyazlılar, ligdeki galibiyet serisine bir yenisini daha ekledi. 75’inci Yıl Cumhuriyet Stadı’nda son sıralardaki Ereğlispor’u ağırlayan Beyşehir Belediyespor, rakibini son dakikalarda bulduğu gollerle yendi. 

            Beyşehir Belediyespor, 25.dakikada Yusuf’un uzak mesafeden muhteşem serbest vuruşuyla takımını 1-0 öne geçirdi. Futbol sahalarında ender görülebilecek bu güzel gol aynı zamanda ilk devrenin de skoru oldu.
            İkinci yarıya konuk takım ereglispor daha istekli başladı ve 70.dakikada Cemil’in attığı gol skora eşitlik getirdi.

            Beraberlik golünü yedikten sonra yeniden galibiyet için rakip kaleye yüklenen mavi-beyazlılar, kalesinde zaman zaman tehlikeli anlar da yaşadı.
            80.dakikada oyuna yeni dahil olan Oğuzhan attığı golle skoru 2-1 yaptı.
            Dakika 85’ı gösterdiğinde Sabahattin’in attığı güzel frikik gollü ile maçın sonucu belli oldu. Beyşehir Belediyespor 3 Ereğlispor 1 Bu sonuçla Beyşehir Belediyespor puanını 18’e çıkararak liderliğini sürdürdü.

Beyşehirspor-Ereğlispor ile Beysehir_Rehber

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL