ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beysiad’a Vekil Ziyareti

  BEYŞEHİR-AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış, yeni bürosu hizmete giren Beyşehir Sanayiciler ve İşadamları Derneği’ni (BEYSİAD) ziyaret etti.             Dernek Başkanı Atilla Almaz ve yöneticilere “hayırlı olsun” dileklerini ileten..

Beysiad’a Vekil Ziyareti

 

BEYŞEHİR-AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış, yeni bürosu hizmete giren Beyşehir Sanayiciler ve İşadamları Derneği’ni (BEYSİAD) ziyaret etti.

            Dernek Başkanı Atilla Almaz ve yöneticilere “hayırlı olsun” dileklerini ileten Akış, sanayici ve işadamlarının bu tür bir sivil toplum çatısı altında bir araya gelerek bölgede çok önemli bir görevi ifa ettiğini söyledi. Akış, “Önemli bir misyonu yerine getiriyorsunuz.”derken, daha önce bir dershane olarak faaliyet gösteren dernek yerinin isabetli bir karar olduğunu da belirterek, “Ben de bu binada dershaneye gitmiştim. Okul zamanında ve ilk gazetemi de bu binada çıkarmıştım fotokopiyle. Sizlerin burayı alıp değerlendirmesi çok hoş bir isabet olmuş”dedi.

            BEYSİAD Başkanı Atilla Almaz da, derneğin bölgede nasıl bir misyon üstlendiği konusunda Akış’a bilgi verdi. Beyşehir’e bir sivil toplum kuruluşu olarak sürekli olarak nasıl bir katkı verebileceklerini düşündüklerini dile getiren Almaz, “Beyşehir olarak sürekli büyümekteyiz. Ama büyürken de insanlığımızı kaybetmemek adına bir misyon yürütüyoruz.”diye konuştu.

            Oldukça samimi bir havada geçen ziyarette, bölgenin meseleleri ve Ankara gündemi ile ilgili değerlendirmelerde de bulunuldu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL