ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Bürokratlar İlçeye Veda Ediyor

             BEYŞEHİR – Beyşehir’de uzun yıllardır görev yapan ve başarılı çalışmaları ile göz dolduran Müftü Mustafa Tekin, Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ali Çelik ve Karayolları 36. Şube..

Bürokratlar İlçeye Veda Ediyor

             BEYŞEHİR – Beyşehir’de uzun yıllardır görev yapan ve başarılı çalışmaları ile göz dolduran Müftü Mustafa Tekin, Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ali Çelik ve Karayolları 36. Şube Şefi İhsan Erçel’in gerçekleşen atamaları ile görev yerleri değişti.

Beyşehir’de 7,5 yıldır görev yapan Müftü Mustafa Tekin, Ankara İl Müftü Yardımcılığı görevine atanmasından dolayı ilçeye veda etmeye hazırlanıyor.

Hastanelerdeki yeniden yapılandırma çalışmaları kapsamında görev almayan Beyşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ali Çelik de ilçeye veda edecek isimler arasında yer aldı.

Dr. Çelik, kamu kurumlarına yönelik veda turlarına çıkarken, yeni görev yerinin Konya Numune Hastanesi olduğu öğrenildi.

Bu arada, başarılı çalışmaları ile dikkat çeken bir başka bürokrat olan Karayolları 36.Şube Şefi İhsan Erçel de Beyşehir’e veda ediyor. Son olarak, Beyşehir’de Sağlık Grup Başkanı olarak görev yapan Dr. Durmuş Ali Aslanlar da Konya İl Sağlık Müdürlüğü’ne atanmasının ardından ilçeden ayrılmıştı. İlçeye veda edecek isimler kamu kurumlarını ziyaret ederek, bu kurumların yöneticileriyle vedalaştı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL