ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Büyükşehir’den Toplu Ulaşıma Destek

BEYŞEHİR – Yolcu otobüslerinde, engelliler araçları ile rahat inip binebilecekleri uzaktan kumandayla komut edilen bir sistem de yer alıyor.        Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı konuşmada, Büyükşehir..

Büyükşehir’den Toplu Ulaşıma Destek

BEYŞEHİR – Yolcu otobüslerinde, engelliler araçları ile rahat inip binebilecekleri uzaktan kumandayla komut edilen bir sistem de yer alıyor.
        Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı konuşmada, Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Daire Başkanlığı tarafından bölgeye tahsis edilen 2 ayrı toplu ulaşım aracının hizmet vermeye başladığını söyledi. Geçtiğimiz günlerde Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığının ev sahipliğinde Konya’da yapılan ve tüm mahalle muhtarlarının çağrıldığı toplantıda Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’in muhtarlara çeşitli müjdeler verdiğini anımsatan Özaltun, şöyle devam etti: “Verilen o müjdeler arasında ilçelere toplu ulaşım noktasında destek vermek amacıyla verilen 25 yolcu otobüsü de vardı. Bu toplantının sonrasında bölgemize tahsis edilen 2 toplu ulaşım otobüsümüz  ilçemize geldi. Büyükşehirimizin ilçelerimize vermiş olduğu bu destekten ötürü Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Daire Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.
          Programın sonunda toplu ulaşım araçlarına binen Özaltun ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol, şehir merkezinde araçların tanıtım turuna katıldı. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL