ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Buz Üzerinde Ekmek Kavgası

BEYŞEHİR-Beyşehir ilçesinde günlerdir etkili olan ağır kış şartları nedeniyle aç kalan sokak kedileri, donmuş gölün üzerinde ölü su kuşlarıyla beslenmeye çalışıyor.  Beyşehir’de aşırı soğuklar sokak hayvanlarını da olumsuz yönde etkiliyor…

Buz Üzerinde Ekmek Kavgası

BEYŞEHİR-Beyşehir ilçesinde günlerdir etkili olan ağır kış şartları nedeniyle aç kalan sokak kedileri, donmuş gölün üzerinde ölü su kuşlarıyla beslenmeye çalışıyor. 

Beyşehir’de aşırı soğuklar sokak hayvanlarını da olumsuz yönde etkiliyor. Beyşehir Gölü Milli Parkı’nda yaşam süren su kuşları ve sokak hayvanları, gölün tamamının buz tabakası ile kaplanması sonucu aç kalma tehlikesiyle karşı karşıya kalıyor.

Beyşehir Gölü’nün İçerişehir Mahallesi’nde donmuş göl üzerine çıkan aç sokak kedileri sazlıklar arasında yiyebileceği besinler arıyor. Gölün donması nedeniyle limanlarında mahsur kalan balıkçı kayıklarının arasında sazlık alanda ölü su kuşu ya da balık aradığı gözlenen sokak kedilerinin zaman zaman buz üzerinde hareket etmekte zorlandıkları dikkat çekiyor. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL