ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Yaşadıkları yeri fotoğrafladılar

                Beyşehir ilçesinde ortaokul öğrencilerinin katıldığı fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğraflar sergilendi.          Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği bünyesinde faaliyet..

Yaşadıkları yeri fotoğrafladılar

                Beyşehir ilçesinde ortaokul öğrencilerinin katıldığı fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğraflar sergilendi.
          Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği bünyesinde faaliyet gösteren Beyşehir Fotoğraf Topluluğu tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen yarışmaya katılan öğrencilerin fotoğrafları, jüri tarafından oylanarak açık hava sergisinde Beyşehir halkının beğenisine sunuldu. Sergi açılışı ve ödül programına İlçe Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Beyşehir Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Mustafa Özdemir, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Macit, Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı, daire amirleri, topluluk üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

           Serginin açılış töreninin ardından fotoğraf yarışmasında ilk 4 dereceye giren ortaokul öğrencilerine ödülleri verildi. Her yıl geleneksel olarak düzenledikleri fotoğraf yarışmasının bu yıl 3’üncüsünü gerçekleştirdiklerini hatırlatan Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı, bu yıl artan ilgi nedeniyle kalitenin daha da arttığını ve katılımcı sayısının geçen seneye göre katılımın 500 kişi artarak, 900’e yükseldiğini belirtti. Büyükkafalı, “Bu sene katılımın daha da arttığını gördük. Bunda okullara yarışma kapsamında dağıttığımız fotoğraf makinelerinin de etkili olduğunu gördük. Ortaokul 5’inci sınıf öğrencilerinin hemen hemen neredeyse hepsi fotoğraf çekti diyebiliriz. Herkes yaşadığı yeri fotoğrafladı ve sergilemeye layık olan 20 eser de derece elde edenlerle birlikte burada sergileniyor. Genelde fotoğraflara baharın renklerinin yansıdığını gördük. Ama hepsi de birbirinden güzel eserlerdi” diye konuştu. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL