ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Cinayet Zanlıları Adliye’ye Çıkarıldı

            BEYŞEHİR – Beyşehir’de dün gerçekleşen olayda, av tüfeğiyle vurulan bir şahıs ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.            Karaali..

Cinayet Zanlıları Adliye’ye Çıkarıldı

            BEYŞEHİR – Beyşehir’de dün gerçekleşen olayda, av tüfeğiyle vurulan bir şahıs ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
            Karaali Mahallesi’nde Yaşanan olayda İsa Erdoğmuş , evinin önünde tartıştığı kişinin ateş etmesi sonucu av tüfeğinden çıkan saçmalara hedef olarak kanlar içerisinde kaldı.
            Erdoğmuş’un av tüfeğinden başına ve vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden saçmalar nedeniyle ağır yaralanması ve Durumu ciddi olması üzerine, hava ambulansı ile Konya’ya sevk edildi. Erdoğmuş, Konya’da yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
            Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, cinayetin ardından olayın şüphelisi Dursun.I. ‘yı  evinde gözaltına aldı. Firari diğer 2 şüpheli Musa. I.  ve İshak.I.  ise kaçmaya çalışırken Hüyük ilçesinde Jandarma ekipleri tarafından iki farklı noktada araç içerisinde yakalandı.
            Jandarma tarafından ifadesi alınan zanlılar bugün nöbetçi mahkemeye çıkarıldı. Mahkeme girişinde gazetecilerin sorusu üzerine zanlılar cinayeti namus meselesi dolayısıyla işlediklerini söyledi
            Bu arada Emniyet Ekipleri adliye Binası etrafında yoğun güvenlik önlemi aldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL