ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Dargınlık, küskünlük olmayacak

        BEYŞEHİR – AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Nafiz Huğlu, Kasım ayının ortalarında büyükşehir belediye başkanları, Kasım’ın sonu ya da Aralık ayının ilk haftasında ise ilçe belediye..

Dargınlık, küskünlük olmayacak

        BEYŞEHİR – AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Nafiz Huğlu, Kasım ayının ortalarında büyükşehir belediye başkanları, Kasım’ın sonu ya da Aralık ayının ilk haftasında ise ilçe belediye başkan aday adaylarının belirleneceğini tahmin ettiklerini söyledi.
        AK Parti’de belediye başkan aday adaylığı başvurularının sona ermesinin ardından 11 ismin Beyşehir Belediye Başkan aday adaylığına müracaat ettiğini belirten Huğlu, 11 ismin de büyük bir medeni cesaret örneği göstererek bir hizmet ve bayrak yarışına girdiğini belirtti. Bundan dolayı tüm aday adaylarını tebrik ettiğini ifade eden Huğlu, hepsinin de ayrı bir değer olduğunu kaydetti. Geçtiğimiz günlerde yapılan temayül yoklamasının ardından  aday adaylarının mülakata tabi tutulduğunu belirten Huğlu, bundan sonraki süreçte ise aday adayları hakkında  anketler yapılacağını tahmin ettiğini söyledi. Süreç içerisinde genel merkez ve il başkanlığından gelen talimatlar doğrultusunda çalışmar yürüteceklerini aktaran Huğlu, şöyle devam etti:“Büyük ihtimalle 15 Kasım gibi büyükşehir belediye başkan adayları belirlenir, Kasım’ın sonu, Aralık’ın başı gibi ilçe belediye başkan adayları belirlenir. Tabiiki bizler teşkilat olarak, bütün aday adaylarımıza sürecin hayırlı olmasını, hayırlısı kimse onun olmasını diliyoruz. Hepsi değerli arkadaşlarımızdır. Burada vurgulamak istediğimiz, tüm arkadaşlarımıza bugüne kadar söylediğimiz; aday olamasa da yine partimize, Beyşehir’imize hizmet noktasında omuz omuza çalışacağımızı hep vurguladık. Bunu hep söyledik. Sağolsun arkadaşlarımız da böyle bir şeyin olmayacağını, dargınlık, küskünlük olmayacağını ve aday olmadıkları takdirde de Beyşehir’imize, partimize zevkle, şevkle hizmete devam edeceklerini bize taahhütte bulundular. Ben hepsine buradan ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”dedi. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL