ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Din Görevlilerine Sertifikaları Veridi.

         BEYŞEHİR – Beyşehir İlçe Müftülüğü tarafından Mevlana Camisi’nde başlatılan bir ay süreli güzel ezan okuma kursu sona erdi. Kursta, güzel ezan okumanın yanısıra din görevlilerine  güzel..

Din Görevlilerine Sertifikaları Veridi.

         BEYŞEHİR – Beyşehir İlçe Müftülüğü tarafından Mevlana Camisi’nde başlatılan bir ay süreli güzel ezan okuma kursu sona erdi. Kursta, güzel ezan okumanın yanısıra din görevlilerine  güzel kamet ve sala okuma konusunda da eğitim verildi.  İlçe Müftüsü Hüseyin Erdoğan, tamamlanmasının ardından kursa katılan müezzinler ile aday din görevlilerine sertifikalarını verdi. Erdoğan, kursu  öğretmeni Meram İlçesi Süleymanşah Camisi müezzin kayyımı Mehmet Erarabacı’ya ise Beyşehir Gölü Hacıakif Adası fotoğrafının yer aldığı bir tabloyu hediye ederek, kursa verdiği destek ve emekten ötürü teşekkür etti.
         Müftü Erdoğan, törende yaptığı konuşmada, çok hayırlı bir kursun tamamlanmış olduğunu ifade ederek, “Bu kursa katılan din görevlilerimize ezanı güzel okuma kursuna katılmalarından dolayı birer ezan sertifikası veriyoruz. Bu sertifika ile bu kursa katıldıklarını tescil etmiş oluyorlar.”dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL