ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Din Görevlilerine Yat Gezisi

             BEYŞEHİR – Beyşehir İlçe Müftülüğü, Din Görevlileri ve Camiler Haftası kapsamında kent merkezi, ilçeye bağlı köy ve beldelerde görevli imam ve din görevlilerini bir araya..

Din Görevlilerine Yat Gezisi

 

           BEYŞEHİR – Beyşehir İlçe Müftülüğü, Din Görevlileri ve Camiler Haftası kapsamında kent merkezi, ilçeye bağlı köy ve beldelerde görevli imam ve din görevlilerini bir araya getirerek, Beyşehir Gölü’nde yat gezisi düzenledi. Geziye Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Belediye Başkanı İzzet Taşcı, İlçe Emniyet Müdürü Nedim Özata ve din görevlileri katıldı.
            Kahvaltı sonrası günün anlam ve önemiyle ilgili Müftü Tekin, Kaymakam ve belediye başkanı kısa birer konuşma yaptı.
            Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, konuşmasında, din görevlilerinin diğer mesleklere göre daha geniş etkileme alanına sahip olduğunu söyledi. Din görevlisinin sözünün sadece kendisini bağlamadığını ifade eden Başıbüyük, “Din görevlisinin bir sözü, yeryüzünde yaşayan milyarlarca Müslümanı olumlu ya da olumsuz etkileyebiliyor” dedi.
             Belediye Başkanı Taşçı’da konuşmasında din görevlilerinin toplumun önderleri olduğunu, Ak Parti İktidarı döneminde Din görevlileri sayısının arttığını ve aynı zamanda özlük haklarının da iyileştirildiğini söyledi.
             Beyşehir Müftüsü Mustafa Tekin ise imam ve din görevlilerinin çok mukaddes ve hassas bir görev yürüttüklerini söyledi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL