ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Eğitim projeleri devam ediyor

  Hüyük Belediye Başkanı Nusret Akgümüş’ün yaptığı açıklamada; “Daha önce  ilçe merkezde  çok programlı lise Eğitim veriyordu.Belediye  imam hatip derneği hayırsever işadamı Durmuş AKKUŞ  destekleri ile önce Anadolu Lisesi ve şimdide ilçemizde ilk defa..

Eğitim projeleri devam ediyor

 

Hüyük Belediye Başkanı Nusret Akgümüş’ün yaptığı açıklamada; “Daha önce  ilçe merkezde  çok programlı lise Eğitim veriyordu.Belediye  imam hatip derneği hayırsever işadamı Durmuş AKKUŞ  destekleri ile önce Anadolu Lisesi ve şimdide ilçemizde ilk defa özlemle beklediğimiz Anadolu Lisesi ve Anadolu İmam Hatip lisesi açılmanın mutluluğunu yaşıyoruz.İmam hatip lisesi öğrenci kayıtlarına rekor düzeyinde hem orta kısım hem lise kayıtlarında bölgemiz hakkında rağbet görmüştür .Emeği geçen tüm herkese teşekkür ederim.”dedi.

          Başkan Akgümüş açıklamalarına şu şekilde devam etti; “31.08.2012 Cuma günü imam hatip okulu için 10 bin metre kare alan üzerine 16 derslik 740 metre kare inşaat kazı çalışmalarına ve inşaata hayırsever DURMUŞ AKKUŞ ve iş takipçisi emekli öğretmen OSMAN TEKİN ile ilçe müftümüzün duası ile tüm daire müdürlerimiz ve vatandaşın büyük katılımlarıyla iş makineleri çalışmaya başlamıştır. Üç yıl gibi kısa bir sürede  iki tane ilçemiz lise kazandırmanın  heycanıyla 2012-2013 eğitim ve öğretim yılına girmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bundan sonra tek eksiğimiz olan  meslek yüksek okulu çalışmalarına  hız verdik. İlçemizin tek hedefi  eğitim ve öğretimde yüksek okul  eksiğimiz kalmıştır bunu da başaracağımıza inanıyorum. Birlik ve beraberlik içinde ilçe halkımız ve belediye  el ele verdiğimiz müddetçe  hizmetlerimiz daha da hızlı ilçemize akacaktır .İlçemize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni eder saygılar sunarım.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL