ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Eğitimde “ortaokul” dönemi

  BEYŞEHİR-Eğitimde ‘ortaokul’ dönemi yeniden başladı.Beyşehir’de yeni eğitim sistemi olan 4+4+4 modelinin yaşama geçirildiği eğitim yılının ilk gününde ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin aynı bahçeyi ya da aynı okul binasını kullandığı..

Eğitimde “ortaokul” dönemi

 

BEYŞEHİR-Eğitimde ‘ortaokul’ dönemi yeniden başladı.Beyşehir’de yeni eğitim sistemi olan 4+4+4 modelinin yaşama geçirildiği eğitim yılının ilk gününde ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin aynı bahçeyi ya da aynı okul binasını kullandığı gözlendi.

Beyşehir ilçe merkezinde önceki eğitim yıllarında 8 yıl eğitim süreli ilköğretim okulu olarak faaliyet gösteren okul alanlarından çift hizmet binası olanlar aynı isimle ilkokul ve ortaokul olarak iki ayrı eğitim kurumu haline dönüştürüldü. Yeni eğitim döneminde aynı isimle ilkokul ve ortaokul olan hizmet binalarının levhaları da değiştirildi.

Ancak, aynı okul alanında eğitim verilmeye başlanan ilkokul ve ortaokul öğrencileri, bahçeleri henüz bölünmediği için aynı alanda oyup oynayıp, birlikte teneffüs yapmaya devam etti. Yeni öğretim modelinin devreye girmesinin ardından ilçe merkezinde tek binada eğitim hizmeti veren okullarda ise ilkokul ve ortaokul öğrencileri aynı binada ve aynı ortak bahçeyi kullanarak eğitim öğretim görmeye başladı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL