ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Ereğli POMEM Eğitim ve Öğretim Başladı

POMEM’de düzenlenen programa Konya Milletvekili Cem Zorlu, Ereğli Kaymakamı Şakir Erden, Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Akkaş, Emniyet Müdürü Talat Arslan ile kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri..

Ereğli POMEM Eğitim ve Öğretim Başladı

POMEM’de düzenlenen programa Konya Milletvekili Cem Zorlu, Ereğli Kaymakamı Şakir Erden, Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Akkaş, Emniyet Müdürü Talat Arslan ile kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.
         Ereğli POMEM Müdürü Ali Kurbi, açılışta yaptığı konuşmada, belirli sınav aşamalarından geçen fakülte mezunu öğrencilerin, 6 aylık eğitim sürecinin ardından teşkilatın ihtiyaç duyulan birimlerinde istihdam edileceklerini söyledi.
        Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise Ereğli Belediyesi olarak eğitim için farklı şehirlerden misafir gelen öğrencilere kapılarının açık olduğunu ifade ederek, öğrencilere başarılar diledi.
        Altı aylık eğitim sürecinin ardından eğitimlerini başarıyla tamamlayan polis adaylarının ülkenin çeşitli yerlerinde görev yapacağını belirten Ereğli Kaymakamı Şakir Erden, polis adaylarına çıktıkları bu yolda başarılar diledi.
        Konuşmaların ardından Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Akkaş tarafından polis adaylarına ilk ders verildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL