ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Eski ve yeni isimler bir arada

           BEYŞEHİR-AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Nafiz Huğlu, partisinin 11.kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen iftar yemeğinde, birlik ve beraberlik mesajları verirken, “Bugün bizleri bu şekilde bir araya..

Eski ve yeni isimler bir arada

           BEYŞEHİR-AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Nafiz Huğlu, partisinin 11.kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen iftar yemeğinde, birlik ve beraberlik mesajları verirken, “Bugün bizleri bu şekilde bir araya getiren AK Parti farkıdır, memleket sevdasıdır. Diğer partilerden farkımız; birlik ve beraberlik içerisinde hizmet etme aşkıdır.”dedi.
        Göl kenarındaki Yalı Balıkevi’nde verilen iftar yemeğinin ardından kürsüye gelen Huğlu, siyaseti menfaatleri için değil, gelecek hesabına ve ayak oyunlarına girmeden yaptıklarını dile getirdi. Şeffaf ve dürüst siyaset yaparak Beyşehir’e ve AK Parti’ye hizmet etmeye hep birlikte devam edeceklerini belirten Huğlu, güçlenmiş, kurumsallaşmış teşkilat yapısıyla hep birlikte bundan sonra da bölgeye daha çok hizmet yapacaklarını söyledi.
        AK Parti’nin 11.kuruluş yıldönümünün yanı sıra, ramazan ayının ve iftarın feyz ve bereketinden, hoşgörüsünden istifade etmek için, birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla bu programı düzenlediklerini anlatan Huğlu, şöyle devam etti: “Öncelikle teşkilatımızın değişik kademelerinde görev almış arkadaşlarımıza teşekkür ederken, davetimize icabet eden değerli dava arkadaşlarımıza katılımlarından dolayı çok memnun olduğumuzu belirtmek isterim. Beyşehir’e aldığımız hizmetlerde bugüne kadar ve partimizin her seçimde aldığı başarılarda köy ve mahalle temsilcilerimizden tutun belde başkanlarımızdan belediye başkanlarımıza kadar herkesin emeği vardır. Bu bilinçle hep birlikte Beyşehir’imize ve partimize hizmet etmeye devam edeceğiz.”

AK PARTİ’NİN KURUCU VE ESKİ İLÇE BAŞKANLARI DA KATILDI

          AK Parti’nin Beyşehir İlçe Teşkilatı kurucu ve ilk başkanlarından Mustafa Yaşar da yaptığı konuşmada, partisinin kuruluşunda yaşadığı heyecanı iftar buluşmasında da yaşadığını vurguladı. 2002’de AK Parti kurulurken genel başkanları R.Tayyip Erdoğan’ın milletin gönlünde taht kurduğunu bildiklerini belirten Yaşar, “O gün yönetimde olan arkadaşlarıma Beyşehirliler adına teşekkür ediyorum. Çünkü, o gün, partide görev almak kolay bir iş değildi. Diyorlardı ki; ‘Bu Tayyip’ni partisi, AK Parti’yi halk oy verse de iktidar yaptırmazlar’. O günkü medya ve belirli güçler hep bunu istiyordu. Ama hamdolsun ki, 10 yıl gibi zaman içinde bütün dünyaya kendini ispat etti ve yine ifade ediyorum; bütün ezilenlerin, yoksulların, gariplerin yanında olan bir parti oldu, Türkiyemizde işbaşına geldi, bütün dünyada Müslüman ülkelerde de kendini söz sahibi yaptı ve şimdi örnek alıyorlar. Bundan dolayı ben şahsen çok gururluyum. Bu birlik ve beraberliğe o gün nasıl ihtiyacımız varsa, bugün de aynen ihtiyacımız var. Siyaset, bir hizmet etme sanatıdır, kim hizmet ederse, milletin gönünde taht kurar ve yüzyıllarca ondan söz edilir. AK Parti şu anda tarih yazıyor, yazmaya da devam edecektir.”dedi.

ŞENOL: “BU TOPLANTILAR DAHA SIK OLSUN”

         AK Parti Beyşehir İlçe Teşkilatı’nda 2’inci dönem başkanlığa imza atan isimlerden olan Mustafa Şenol da yaptığı konuşmada, birlik beraberliği pekiştiren bu tür toplantıların daha sık yapılmasını istedi.  Konya, Gembos ve Cevizli yollarında bugün çalışma yapılıyorsa, gelmiş geçmiş tüm teşkilatın ve kademelerin, herkesin  bunda katkısının sözkonusu olduğuna vurgu yapan Şenol, parti teşkilatının bundan sonra da her zaman yanlarında olmaya devam edeceklerini söyledi.

TEKİNÖZ: “KATKI İSTENİRSE, TELEFONUMUZ 24 SAAT AÇIK”

         İftar programında Beyşehir eski Belediye Başkanı Nazif Tekinöz de konuştu. Beyşehir’den bir müddet uzak kaldığını vurgulayan Tekinöz, ama ara sıra uğrama fırsatı bulduğunu dile getirdi. Her zaman geldiğinde Beyşehirliler’in övgü ve teveccühlerini görmenin kendisini ziyadesiyle memnun ve mutlu ettiğini ifade eden Tekinöz, “Beyşehir’e hizmet ettik, bundan sonra da hizmet kaldığı yerden devam ediyor. Beyşehir’e hizmet eden benden önceki, geçmiş dönemlerde de, benden sonraki dönemlerde de herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Hizmetlerinin devamını diliyorum. Bizim yapacağımız bir şey varsa, bilgimizden, görgümüzden, donanımımızdan istifade edilmek istenirse, her zaman kapımız açıktır.İsteyen 24 saat açık olan telefonumuza ulaşabilir.”dedi.

         TAŞÇI: “BU SİNERJİ  HERKESİ KUCAKLASIN”

         Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı ise, “AK Parti ailesinin oluşturduğu bu sinerji ve muhabbet dalga dalga yayılarak tüm Beyşehir’i, Konya’yı, Türkiye’yi ve İslam alemini kucaklasın”dedi. Taşçı: bugün Suriye’de, Myammar’da dünyanın birçok ülkesinde, birçok yerinde ızdırap çeken, acı çeken kardeşlerimiz var. Rapbim onlarada en kıza zamanda huzur ve saadet içersinde yaşamayı nasip etsin. Bu yemeği düzenleyen Ak Parti ilçe teşkilatına teşekkür ediyorum.” dedi.

YILMAZ: “NEREDE BİR GARİBAN VARSA ONUN YANINDAYIZ”

           Konya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fatih Yılmaz da konuşmasında, Konya’da AK Partili belediyeler olarak birçok önemli hizmete imza attıklarını söyledi. Fiziki olarak köprüler, yollar yaptıklarını anlatan Yılmaz, “Hatta stadyum ve bilim merkezleri yapıyoruz. Konya’nın birçok yeri şantiye haline dönüşmüş durumda ve birçok büyük işlere imza atıyoruz. Ama yaptığımız en önemli işlerden birisi Konya’da nerede fakir varsa, nerede bir gariban varsa biz onun yanındayız. Yani belediyecilik anlayışımızın yanında sosyal belediyecilik bizim en önemli işimizdir.”diye konuştu.

GÖKSU: “BU BULUŞMA, ÖNEMLİ BİR HİZMET”

            AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Göksu da, bu tür mübarek aylarda gönül köprüleri kurmanın çok önemli olduğunu söyledi. Göksu, bu manada bu iftar yemeği organizasyonunun tertip edilmesiyle önemli bir hizmete imza atılmış olduğunu belirterek, “Partimizde bugüne kadar hizmet eden bütün hizmet ehlini, tüm AK Parti gönüldaşlarını bir araya getirmiştir. Yıllardır görüşemediğimiz partili arkadaşlarımızla görüşme imkanı bulduk”dedi.

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Musa Arat da, konuşmasında, Allah rızası içn bir taşı bir taş üzerine koymaya çalıştıklarını söyledi. Arat, “Yaptığımız ve yapılan işlerin üzerine bir kerpiç koyabilirsek, yanlışlıkları düzetebilecek adımlar atalım, inşallah o hayırlara vesile olacaktır. Bu arada, fakir fukaraları da unutmayalım. Bu yemeğin en büyük anlamı, bizi bir araya getirmesidir.”dedi.

İftar yemeğine Konya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Fatih Yılmaz, AK Parti Konya İl Başkan Yardımcıları M.Akif Göksu, Musa Arat, Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, Beyşehir eski Belediye Başkanı Nazif Tekinöz, AK Partili belde belediye başkanları, AK Parti İlçe Bakanı Nafiz Huğlu, il genel meclisi ve belediye meclis üyeleri, eski ilçe başkanları, il ve ilçe teşkilatları yönetim kurulu üyeleri, gençlik ve kadın kolları teşkilatı mensupları ve partiler katıldı. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL