ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

BTO Meslek Komite Üyeleri Toplandı

BEYŞEHİR – Beyşehir Ticaret Odası Müşterek Meslek Komite toplantısı düzenlendi.        Toplantıya Beyşehir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Gül, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Ali Şan ,..

BTO Meslek Komite Üyeleri Toplandı

BEYŞEHİR – Beyşehir Ticaret Odası Müşterek Meslek Komite toplantısı düzenlendi.
        Toplantıya Beyşehir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Gül, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Ali Şan , Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa AKBIYIK, Deniz Öztulum, Abdullah Birlik, Meclis Başkanı Ali Bilir, Meclis Başkan Yardımcısı Ali Çankaya Meclis Üyeleri ile birlikte 8 Meslek Komitesi Üyeleri katıldı.
        Ali Bilir Otelde akşam yemeğinin ardından gerçekleşen toplantının açılışında konuşan, Ticaret Odası Başkanı Salih Gül; oda faaliyetleri ve akreditasyon süreci hakkında bilgi verdi. Meclis Başkanı Ali Bilir’de, Akreditasyon sürecinde meslek komitelerinin oda ile çalışmalarındaki önemi üzerine bilgi verdi.
        Meslek Komite Başkanlarının, grupları ile ilgili sektörel taleplerini ilettikleri ve projelerini anlattıkları toplantıda, değerlendirme konuşmasını Başkan Gül yaptı.  Meslek komitelerinden gelen soruları yanıtlayan Gül; her komitenin ilgilendiği sektörler için rapor oluşturmayı amaçladıklarını ve bu rapor doğrultusunda sektörlere çözümler üretmeyi planladıklarını açıkladı. Üyelerimizden talebimiz odaya taleplerini iletmeleri ve yapılan etkinliklere katılmalarıdır.” dedi.
        Toplantının devamında Meslek Komitesi üyelerinden gelen soru ve sorunları yanıtlayan Gül, üyelerimizin tüm sorunları ile ilgilendiklerini, sorunların çözümü noktasında Beyşehir Ticaret Odası olarak tüm girişimlerin sağlanacağını bildirdi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL