ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Fedakar Öğretmenler

BEYŞEHİR – İlçeye bağlı Gökçimen beldesinde görev yapan ilkokul ve ortaokul öğretmenleri, Gökçimen İlkokulu ve Ortaokulu hizmet binasını yeni eğitim öğretim dönemine hazırlamak için kolları sıvadı.Fedakar öğretmenler, badana ve boya..

Fedakar Öğretmenler

BEYŞEHİR – İlçeye bağlı Gökçimen beldesinde görev yapan ilkokul ve ortaokul öğretmenleri, Gökçimen İlkokulu ve Ortaokulu hizmet binasını yeni eğitim öğretim dönemine hazırlamak için kolları sıvadı.Fedakar öğretmenler, badana ve boya işlerinde personele bedensel olarak destek vererek örnek bir çalışmaya imza attı.

Okul binasının yeni öğretim döneminde fiziki şartlarını daha iyi hale getirmek amacıyla ellerine ruloları alan öğretmenler, belediye tarafından temin edilen boya ve malzemelerle yapının iç ve dış cephesini, sınıflarını boyayarak daha da bakımlı hale getirdi. 

Okul Müdürü Ethem Ceylan, okulun bakım ve onarım faaliyetine Gökçimen Belde Belediyesi’nin de maddi destek sağladığını belirtirken, “Faaliyette bizzat yer alan öğretmenlerimize, personelimize ve maddi destek sağlayan belediyemize ve başkanımız Mustafa Dokur’a teşekkür ediyorum, şükranlarımı sunuyorum.”dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL